İstanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği
-
-
Hocam bence daha iyi tercihler var ya. Sıralamanız çok iyi ben olsam İYTE veya Ege yazarım. Geçen biri ege veya İYTE den Almanya'ya gittiğini anlatmıştı forumda bulursam atarım size (Ceng)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver _adayı -- 31 Temmuz 2023; 0:4:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam zaten 30 kişi alıyor şadi hoca her dersi verir size :D
-
Sadi hocayi severim ama bu gidisle zaten bolumdeki tek hoca oldugu icin butun dersi o verecek gibi duruyor :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver _adayı
Hocam bence daha iyi tercihler var ya. Sıralamanız çok iyi ben olsam İYTE veya Ege yazarım. Geçen biri ege veya İYTE den Almanya'ya gittiğini anlatmıştı forumda bulursam atarım size (Ceng)İstanbulun staj konusunda daha iyi olacağını düşünüyorum izmirde staj bulmam zor olmaz mı bir de eğer İstanbul üniversitesine gidersem de
yeni bir bölüm olduğu için yine zorluk çekebilirim çok arada kaldım
-
eğer gidersem 1 sene hazırlık olacak 1 sene içinde hoca alırlar diye düşünüyorum
-
Almasalar bile sıkıntı yok , zaten 1. sınıfta programlamaya giriş dersi var mesleki ders olarak np yani
-
İstanbul'da staj daha çok, daha kolay bulabilirsin evet.
Fakat x şehirde okuyorsun diye İstanbul'da staj yapamaz olmuyorsun. Yaz stajını kalacak bir yer bularak İstanbul'da yapabilirsin.
-
Hocam istanbul'u çok istiyorsanız marmara, iü cerrahpaşa yazın. İki üniversitede de bilgisayar mühendisliği yıllardır var. Yüzlerce mezunları var, sektörde bilinir durumdalar.
-
hocam Marmara'ya sıralama yetmiyor Cerrahpaşanın da yüzde 30 İngilizce olması çok büyük eksiklik gibi görünüyor sanki bir de ilk mezun olmanın bir dezavantajı var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustoa -- 31 Temmuz 2023; 13:5:30 > -
Hocam sıralama kaç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8632
-
Hocam İstanbul dışı düşünürsen ege dokuz Eylül Ankara düşünebilirsin illaki ingilizce bir ceng istiyorsan
Eğer yüzde otuz düşünürsen de iüc yazabilirsin
Ha yok illaki ceng zorunlu değil dersen de İTÜ elektrik makine falan düşünebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sektörde %30 ingilizceden mezun olmuş bu kötü gibi bir algı yok. Yaptığınız işle, bilgi birikiminizle öne çıkıyorsunuz. Ayrıca %30 ingilizce olan bölümlerde de hazırlık okutuluyor. Marmara bilgisayar maltepeye taşındı. Lokasyondan ötürü yazmak istemeyen çok kişi var şansını denemende fayda var. İstanbul dışı yazarım diyorsan iyte, ege güzel tercihler olur. Bu bölümde staj problemi diye bir şey yok. O yönden aklında soru olmasın. İlk mezun olmak çok ciddi olmasada bazı problemlere sebep olabilir. Özellikle çok uluslu firmalar işe alımlarda x üniversitesinden mezun başka çalışanımız var mı gibi ilerleyebiliyorlar.
-
Teşekkür ederim yardımci olduğunuz için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X