Şimdi Ara

istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliğine puanım tutuyor sizce gitmelimiyim nasıl bir üniversite iş imkanları nasıl olur ilerde ?

• Daha önce orada okuyan biriyle konuşmuştum memnun değildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardım edebilecek biri yok mu kararsızım lütfenn
  • yardımedicek biri yok muu :( çok kararsızım
  • sıralamanız kaç acaba
  • Iü mühendislikler çok kötü, yazma bence. Iyte veya yıldız tutuyosa onları yaz

• Google a istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği sözlük yaz(ki ben yazdım)
    olumlu cevap yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bareth_gale

Iü mühendislikler çok kötü, yazma bence. Iyte veya yıldız tutuyosa onları yaz

Neye göre kötü diyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

quote:

Neye göre kötü diyorsun?

Şimdiye kadar memnun olan birini duymadım. Temel bilimler de çok kötüymüş istanbul ünide, hukuk ve tıp dışında bişey okunmaz orada açıkçası.

• quote:

quote:

quote:

Neye göre kötü diyorsun?

Şimdiye kadar memnun olan birini duymadım. Temel bilimler de çok kötüymüş istanbul ünide, hukuk ve tıp dışında bişey okunmaz orada açıkçası.

Tamam sen görmedin sadece duyum yani.
  • quote:

quote:

quote:

Neye göre kötü diyorsun?

Memnun olanı duymadım derken ne açıdan iş mi bulamamışlar kampüsmü kötüymüş eğitimmi kötüymüş memnun olmadım deyince sebepleri de olması lazım ?

• sıralamam 36 k ama nasıl yani kötü derken gerçekten biri çıkıp açıklasın ya yok mu hiç burda okuyan biri kafayı yicem istanbulda okumak istiyorum bir tek burası tutuyo :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: monurknbr95

quote:

quote:

quote:

Neye göre kötü diyorsun?

Memnun olanı duymadım derken ne açıdan iş mi bulamamışlar kampüsmü kötüymüş eğitimmi kötüymüş memnun olmadım deyince sebepleri de olması lazım ?

Eğitimin yeterli olmadığını söylüyorlar

• Mezun kısmında bir arkadaşım 3. Senesinin başında okulu bırakıp bize katıldı söylediğine göre eğitimi çok kötü fosil hocalar derse geliyormuş ekstra labaratuvar hizmeti çok kısıtlıymış genelde teori de kalıyormuş öğretilenler genel olarak mühendislikleri böyleymiş eğer kendim öğreneceğim üniversitenin bana bişey katmasına gerek yok diyorsan yaz ama öyle değilse yazma bırakırsın asla umduğunu bulamazsın

• lepistes92 kullanıcısına yanıt
    haklısınız o zaman napim ben ne yazayım bilemedim mf3 ten yazsam 32 k yım trakya diyetetik haricinde fazla tutabilen yer yok bu seferde çok kararsızım bilemiyorum uf
  • Yaz dostum. Zora gelip yapamayıp okulu bırakanların kötülemelerini dikkate alma.
  • muhsinsezal kullanıcısına yanıt
    gerçekten bi insanın geleceği konusunda karar vericek durumda olması çok kötü bişey miş :) keşke iyi puanlar alsaydık bu duruma düşmeseydim :)
  • mejnunn M kullanıcısına yanıt
    Kardes istanbul bi kere sen kendini gelistordikten sonra okul cokda onemli digil yaz oku

• cr7cr76161 C kullanıcısına yanıt
    forumlarda falan hep kötü yorumlarla karşılaştım geleceğim sonuçta korkuyorum biraz :( okuması falan zor bölüm mü nedir ne değildir biride açıklamıyo ya :(
  • Kardes okulun bnce sikinti asla olmaz ama o bölum cok istekliysen is kapisi acar dususte bi bolum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.