Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve tekrar hazırlanmak üzerine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Krediler tutarsa olur.mesela anatomiden düşmez ama türk dili ing gibi derslerden muaf olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaprakk377 -- 31 Temmuz 2014; 23:41:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaprakk377

Maalesef fakülte denildiği gibi kolay değil bende 1.sınıfı bitirmiş biri olarak söylüyorum.Alttan derslerim var ve baya büte girdim öyle çalışmadan geçilmez.

Ben bir sene yatmayi düşünüyordum kötü oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaprakk377 Y kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle bir şey olmaz diye biliyordum birkaç kişi yok olur diyince sorayım istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem çok istiyorsun kırık obp ile o iş zor bu sene değil diğer sene gir bence o obp ile 3k geri attıysa yarısıyla ne kadar götürür sen düşün bence bu sene kendini yormadan ygs-lys çalış ertesi sene okulu dondur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celciusavogadro

Arkadaşlar belki okuyanınız hatırlayanınız olmuştur sıralamam 21.600 dü ve ne yazık ki istanbul eczacılık geldi, ne yazık ki diyorum çünkü istemiyordum tıp istiyordum bölümü araştırmamıştım ve öylesine yazmıştım da diyebilirim, kastım kesinlikle bölümü ve fakülteyi küçültmek degil kimseyi gücendirmek istemem yanlış anlaşılmasın.Velhasıl fakültedeyken puanımın kırılmasını da göze alarak an itibariyle tekrar hazırlanmaya karar verdim etrafımdaki kimse bilmeden gizliden gizliye tekrar başlamayı ve çalışmayı düşünüyorum. Bu kararın ardı sıra da kafamdaki soruları dh la paylasmak ve fikir almak istedim.

1-Eczacılıkta 1.sınıfı bitiren veya eczacılıkta sınıfı ilerlemiş olup 1.sınıfı hatırlayan arkadaşlarımız derslerin zorluğunu kıyaslayabilirler m? Ygs-lys ye uygun bir ortam yaratabilir miyim kendime

2-Ygs de 46 bindim lys de 18 bine çektim okul puanım beni 21 bine attı.Ygs si iyi olan arkadaşlarım sizce ygs ye nasıl calisilmali matematik ve fende sağlam netler için nasıl bir çalışma yürütülmeli izlenebilecek yol ve önerilebilecek kitaplar nelerdir

3-Dershaneye gidemeyecegim icin soru çözdürmek imkansız olacak sizce bunhn için nasil bir çözüm üretmeliyim whatsapp grubu buna çözüm müdür veya farklı alternatifler nasıl elde edilebilir

Şimdilik sorularım bunlar vakit ayırıp yazacak ve beni bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

ah kardeşim şu anda aynı durumdayız diyebilirim ben de anadolu eczacılığa yerleştim ama istemiyordum çok fazla çünkü geleceği sıkıntılı ...

ben de senin gibi forumda sayfa açtım beni güzel yönlendirdiler açıkçası istersen benim yorum sayfama bak kim ne demiş gör...

• Ben senin yerinde olsam elimden geleni yapardım ama fazla da umut bağlamazdım. 1 yıl sonra tekrar girerdim. Kesilmemiş obp puanıyla yani :D 1sınıf dersleri nasılmış bir arştır bakalım. Belki ygs- lysde yararına olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.