Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve tekrar hazırlanmak üzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar belki okuyanınız hatırlayanınız olmuştur sıralamam 21.600 dü ve ne yazık ki istanbul eczacılık geldi, ne yazık ki diyorum çünkü istemiyordum tıp istiyordum bölümü araştırmamıştım ve öylesine yazmıştım da diyebilirim, kastım kesinlikle bölümü ve fakülteyi küçültmek degil kimseyi gücendirmek istemem yanlış anlaşılmasın.Velhasıl fakültedeyken puanımın kırılmasını da göze alarak an itibariyle tekrar hazırlanmaya karar verdim etrafımdaki kimse bilmeden gizliden gizliye tekrar başlamayı ve çalışmayı düşünüyorum. Bu kararın ardı sıra da kafamdaki soruları dh la paylasmak ve fikir almak istedim.

1-Eczacılıkta 1.sınıfı bitiren veya eczacılıkta sınıfı ilerlemiş olup 1.sınıfı hatırlayan arkadaşlarımız derslerin zorluğunu kıyaslayabilirler m? Ygs-lys ye uygun bir ortam yaratabilir miyim kendime

2-Ygs de 46 bindim lys de 18 bine çektim okul puanım beni 21 bine attı.Ygs si iyi olan arkadaşlarım sizce ygs ye nasıl calisilmali matematik ve fende sağlam netler için nasıl bir çalışma yürütülmeli izlenebilecek yol ve önerilebilecek kitaplar nelerdir

3-Dershaneye gidemeyecegim icin soru çözdürmek imkansız olacak sizce bunhn için nasil bir çözüm üretmeliyim whatsapp grubu buna çözüm müdür veya farklı alternatifler nasıl elde edilebilir

Şimdilik sorularım bunlar vakit ayırıp yazacak ve beni bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eczacılıkta kal mis gibi bölüm

• Misliğine diyecek yok gerçekten öyle ve benim girdiğim üniversite eczacılıkta en iyi üniversite bilerek marmara yı degil de onu üste yazdım; ama hayaller ve memnun olmuşluk farklı doğrultuda bende lys seviyemin çok iyi olduğunu düşünüyorum okul puanımın beni çok geriye atacak olmasına da razıyım şuan tek sıkıntım şu sorduğum 3 soru

• quote:

Orijinalden alıntı: Celciusavogadro

Misliğine diyecek yok gerçekten öyle ve benim girdiğim üniversite eczacılıkta en iyi üniversite bilerek marmara yı degil de onu üste yazdım; ama hayaller ve memnun olmuşluk farklı doğrultuda bende lys seviyemin çok iyi olduğunu düşünüyorum okul puanımın beni çok geriye atacak olmasına da razıyım şuan tek sıkıntım şu sorduğum 3 soru

Kardeş bende 2013de ftr kazandım ve bıraktım şuan tekrar hazırlanacam. Bu 1seneyi asla kayıp olarak görme. Uzun vadede kârdasin kârdayiz inşallah kazanırsak. Ben aileme direk söyledim. Bölümü sevmedim bırakıp tekrar hazırlanacam dedim. Başta kemküm ettiler ama sonra hak verdiler HAYATIN GELECEĞIN BENIM olduğuna. Onun için hiç Istanbula Gitme evinde otur tekrar hazırlan. (eczacılıga kaydıni yap ama Gitme) .

• quote:

Orijinalden alıntı: AresEia

quote:

Misliğine diyecek yok gerçekten öyle ve benim girdiğim üniversite eczacılıkta en iyi üniversite bilerek marmara yı degil de onu üste yazdım; ama hayaller ve memnun olmuşluk farklı doğrultuda bende lys seviyemin çok iyi olduğunu düşünüyorum okul puanımın beni çok geriye atacak olmasına da razıyım şuan tek sıkıntım şu sorduğum 3 soru

Kardeş bende 2013de ftr kazandım ve bıraktım şuan tekrar hazırlanacam. Bu 1seneyi asla kayıp olarak görme. Uzun vadede kârdasin kârdayiz inşallah kazanırsak. Ben aileme direk söyledim. Bölümü sevmedim bırakıp tekrar hazırlanacam dedim. Başta kemküm ettiler ama sonra hak verdiler HAYATIN GELECEĞIN BENIM olduğuna. Onun için hiç Istanbula Gitme evinde otur tekrar hazırlan. (eczacılıga kaydıni yap ama Gitme) .

O imkansız kız kardeşim de istanbulu kazandı kuzenim de orda bu sene istanbul hukuğu bitirdi, ev tutacağız ama aile evi olacağı için calisabilirim o yüzden bu kadar rahat istanbul a gidiyorum

• Yani söylemek istediğim hem okulu hem Ygs lys birarada götürme ikiside bok oluyo sonra :) onun için herkesin haberi olsun aldığın burslar falanla da gidersin bi etüt merkezine soru çözdurursun. Kısacası bu 1sene ikisinden birini seçmen lazım.

• Tabi ki seçimim tekrar hazırlanmak ama istanbul üniversitesi eczacılıkta çok rahatmış sıkıntı hat safada olmaz diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • analitik kimya, bioistatistik, insan anatomisi falan olması lazım sen bilirsin yinede sonuçta okul puanın kırılacak onun için extra birşey yapman lazım

• Evet öyle üstadım size çok hak veriyorum aslında ama kayıt yapıp gitmeme gibi bir lüksüm kalmadı oradayken uzakta olmanın avantajıyla da gizliden çalışacağım bu nedenle rahatlamak için kafamdaki soruları sordum

• Hakkında ve hakkımızda hayırlısi olur Umarım bende aynı sıkıntılar içindeyim. Ben kazanamazsam bölüme geri döndüğümde millet 3e başlamış olacak ben 1e . Ne diyelim ki kısmet nasip kader ve burası türkiye demekten başka ne gelir elden's

• İnşallah girdiğimiz yoldan sorunsuz çıkarız.Öyle burası türkiye daha dün 35 bin ithal doktor gelecek haberlerini okudum, ne yapacakları belli olmaz

• 1. sınıf lise 5 gibi. Zaten göreceğin dersler fizik,kimya,biyoloji,tarih,ingilizce..

ygs-lys çalışmak için uygun ortamı oluşturabilirsin. Zaten büyük ihtimalle bu derslerin çoğunun devam zorunluluğu bile yoktur(olsa bile gitme vakit kaybı,zaten kolay kolay bırakmazlar merak etme). okula gitmez evde sınava çalışırsın. Vizelerden birkaç gün önce oturup baksan rahat geçersin zaten.
  • kırık obp ile zor çalış ama bu sene girememeyi de göz önünde bulundur diğer sene kazanırsın. hemsınava çalış dersleri unutmamak için hem 1 sene rahat et gez falan sonraki sene gir tekrar sınava
  • Evet öyle kırık obp ile zor ama inşallah imkansızlaşmaz en azından bu seneki seviyemi korusam ygs de seviye arttırabilsem yeter sanki

• Kirik obp ile cooook zor,imkansiz degil ama imkansiza yakin.Seni 10 bin geri atar bunu göz önünde bulundur.10 bindeysen 20 bine atar.Puanlara bir bak.

• Yorum için teşekkür ederim hocam fakat ben bunların hepsini zaten gayet iyi biliyorum benim için şuan asıl kritik durumda olan sorduğum sorular ve içimi rahatlatacak bana yol gösterecek cevaplar :)

• quote:

Arkadaşlar belki okuyanınız hatırlayanınız olmuştur sıralamam 21.600 dü ve ne yazık ki istanbul eczacılık geldi, ne yazık ki diyorum çünkü istemiyordum tıp istiyordum bölümü araştırmamıştım ve öylesine yazmıştım da diyebilirim, kastım kesinlikle bölümü ve fakülteyi küçültmek degil kimseyi gücendirmek istemem yanlış anlaşılmasın.Velhasıl fakültedeyken puanımın kırılmasını da göze alarak an itibariyle tekrar hazırlanmaya karar verdim etrafımdaki kimse bilmeden gizliden gizliye tekrar başlamayı ve çalışmayı düşünüyorum. Bu kararın ardı sıra da kafamdaki soruları dh la paylasmak ve fikir almak istedim.

1-Eczacılıkta 1.sınıfı bitiren veya eczacılıkta sınıfı ilerlemiş olup 1.sınıfı hatırlayan arkadaşlarımız derslerin zorluğunu kıyaslayabilirler m? Ygs-lys ye uygun bir ortam yaratabilir miyim kendime

2-Ygs de 46 bindim lys de 18 bine çektim okul puanım beni 21 bine attı.Ygs si iyi olan arkadaşlarım sizce ygs ye nasıl calisilmali matematik ve fende sağlam netler için nasıl bir çalışma yürütülmeli izlenebilecek yol ve önerilebilecek kitaplar nelerdir

3-Dershaneye gidemeyecegim icin soru çözdürmek imkansız olacak sizce bunhn için nasil bir çözüm üretmeliyim whatsapp grubu buna çözüm müdür veya farklı alternatifler nasıl elde edilebilir

Şimdilik sorularım bunlar vakit ayırıp yazacak ve beni bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Bu sene bende İÜ eczacılık kazandım. Tıp istiyordum olmadi maalesef. Halimde kalmadı bi daha calismaya. Sen azmedersen olur bence ilk sene zor olmuyormuş. :)

• Maalesef fakülte denildiği gibi kolay değil bende 1.sınıfı bitirmiş biri olarak söylüyorum.Alttan derslerim var ve baya büte girdim öyle çalışmadan geçilmez.
  • 1.sınıfta değil 2.sınıfta kazanmaya bak kırık obp durumu kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaprakk377

Maalesef fakülte denildiği gibi kolay değil bende 1.sınıfı bitirmiş biri olarak söylüyorum.Alttan derslerim var ve baya büte girdim öyle çalışmadan geçilmez.

Zorlayalım seneye olmazsa da en azından bu seneki temeli korumuş olurum diye düşünüyorum.Bir duyum aldım eğer eczacılık okurken tıp kazanırsan eczacılıkta dersler aynı olduğu için okuduğun yillar tıptan düşülüyormuş bu ne kadar doğrudur acaba?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.