Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Önkayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar adreste ilçeyle,askerlik durumunu girmeyi unuttum şimdi girmeye çalışıyorum kaydetmiyor ne yapmam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gktnn -- 26 Ağustos 2013; 14:27:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktnn

Arkadaşlar adreste ilçeyle,askerlik durumunu girmeyi unuttum şimdi girmeye çalışıyorum kaydetmiyor ne yapmam gerek?

arkadaşım ben de ilçeyi yazmayı unuttum ama sorun çıkmaz merak etme. Zaten klavuzda yazıyor. Eğer bir hata ya da eksiklik varsa kesin kayıt işleminden sonra öğrenci işlerinden düzeltebilirsiniz yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucia

quote:

Orijinalden alıntı: Gktnn

Arkadaşlar adreste ilçeyle,askerlik durumunu girmeyi unuttum şimdi girmeye çalışıyorum kaydetmiyor ne yapmam gerek?

arkadaşım ben de ilçeyi yazmayı unuttum ama sorun çıkmaz merak etme. Zaten klavuzda yazıyor. Eğer bir hata ya da eksiklik varsa kesin kayıt işleminden sonra öğrenci işlerinden düzeltebilirsiniz yazıyor.

He tamam o zaman ben de bir sorun olmaz demiştim kendi kendime ama insan endişeleniyor işte sağ olun.
  • Nüfus Sureti
    İkametgah Belgesi
    Askerlik Belgesi
    Fotoğraf
    Sınav Sonuç Belgesi
    Lise Diploması
    Harç Makbuzu
    Geçici Mezuniyet Belgesi
    Ödeme belgesi
    Transkript
    Askerlik Durum Belgesi (29 yaş ve üzeri)

Araştırıp ona göre belge istiyoruz diyorlardı sitede. Belli çok araştırmışlar istedikleri belgelerin yarısının benimle alakası yok. Hepsini geçtim "Transkript" üniversiteliler için geçerli bi belge olmasına rağmen yeni kayıtta hangi mantıkla istenir yahu? Üniversitede ki ders notlarını gösteren belgenin benimle alakası ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 26 Ağustos 2013; 17:21:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

Nüfus Sureti
    İkametgah Belgesi
    Askerlik Belgesi
    Fotoğraf
    Sınav Sonuç Belgesi
    Lise Diploması
    Harç Makbuzu
    Geçici Mezuniyet Belgesi
    Ödeme belgesi
    Transkript
    Askerlik Durum Belgesi (29 yaş ve üzeri)

Araştırıp ona göre belge istiyoruz diyorlardı sitede. Belli çok araştırmışlar istedikleri belgelerin yarısının benimle alakası yok. Hepsini geçtim "Transkript" üniversiteliler için geçerli bi belge olmasına rağmen yeni kayıtta hangi mantıkla istenir yahu? Üniversitede ki ders notlarını gösteren belgenin benimle alakası ne?

Aga onu ben de anlamadım ya ne alaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçici Mezuniyet belgesi ile Transkript saçma geldi bana da. Diploma zaten mezun olduğunun göstergesi değil mi ve üzerinde not ortalamamız yazmıyor mu?
  • biz tam olarak

1- sınav sonuç belgesi
    2-ikametgah
    3-nüfus cüzdanı fotokopisi
    4-fotoğraf
    5-diploma

götüreceğiz di mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

transkript genel olarak belli derslerden alınan notların yazılı olduğu belge demek. lise transkripti de oluyo bence onu iyice araştırın kayıtta sıkıntı çıkmasın
  • Hem transkript istiyosuni hem diploma isterken bir de mezuniyet belgesi istiyosun artık o neyse, hem askerlik belgesi hem de askerlik durum belgesi istiyorsun. Ne saçma işler ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr faruk

biz tam olarak

1- sınav sonuç belgesi
    2-ikametgah
    3-nüfus cüzdanı fotokopisi
    4-fotoğraf
    5-diploma

götüreceğiz di mi ?

Ben bunları götüreceğim ama önkayıtta yanda milyon tane belge çıktı kafam karıştı doğal olarak
  • Aynen ben de ondan konu açacaktım istenen belgeler çok ilginç ne yapacağım diye düşündürdü beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaran

quote:

transkript genel olarak belli derslerden alınan notların yazılı olduğu belge demek. lise transkripti de oluyo bence onu iyice araştırın kayıtta sıkıntı çıkmasın

Transkriptin ne olduğunu biliyorum ve alıntıladığın mesajımda da yazdım ne olduğunu zaten Hata var o belgeyi isteyemezler, lisede Transkript olmaz.

• quote:

quote:

quote:

Transkriptin ne olduğunu biliyorum ve alıntıladığın mesajımda da yazdım ne olduğunu zaten Hata var o belgeyi isteyemezler, lisede Transkript olmaz.

belli ki bilmiyorsun lisede transkript olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaran -- 26 Ağustos 2013; 19:10:35 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım ben sana transkriptin ne olduğunu, ne işe yaradığını biliyorum dedim, sen tutmusun bildiğim ve mesajımda da yazdıgım şeyi tekrar bana açıklıyosun. Bildiğimi ve yukarıda yazdığımı göre göre neden bana tekrar açıklama gereği duyuyosun ki? Bak ilk mesajımı alıntılayım istiyosan.

"Hepsini geçtim "Transkript" üniversiteliler için geçerli bi belge olmasına rağmen yeni kayıtta hangi mantıkla istenir yahu? Üniversitede ki ders notlarını gösteren belgenin benimle alakası ne?"

Bu mesajı göre göre bana transkripti açıklama gereğini neden duyuyosun benim takıldığım yer orası? Anladık biliyosun. Bilenlere tekrar tekrar öğretmeye çalışacağına bilmeyenlere öğret de yazdığın mesaja değsin bari. Neyi kanıtlama peşindesiniz anlamıyorum ki. Ego tatminimidir nedir yani. Komiksiniz yav. Ayrıca lisede transkript olmaz, onun yerine öğrenim belgesi geçerlidir. Verilen belgede transkript olarak ibare edilmez, öğrenim belgesi diye ibare edilir. Lise transkripti denir ama belgenin tepesinde "Öğrenim Belgesi" yazar. Umarım üstüne bastığım noktayı anlamışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 26 Ağustos 2013; 19:57:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım ben sana transkriptin ne olduğunu, ne işe yaradığını biliyorum dedim, sen tutmusun bildiğim ve mesajımda da yazdıgım şeyi tekrar bana açıklıyosun. Bildiğimi ve yukarıda yazdığımı göre göre neden bana tekrar açıklama gereği duyuyosun ki? Bak ilk mesajımı alıntılayım istiyosan.

"Hepsini geçtim "Transkript" üniversiteliler için geçerli bi belge olmasına rağmen yeni kayıtta hangi mantıkla istenir yahu? Üniversitede ki ders notlarını gösteren belgenin benimle alakası ne?"

Bu mesajı göre göre bana transkripti açıklama gereğini neden duyuyosun benim takıldığım yer orası? Anladık biliyosun. Bilenlere tekrar tekrar öğretmeye çalışacağına bilmeyenlere öğret de yazdığın mesaja değsin bari. Neyi kanıtlama peşindesiniz anlamıyorum ki. Ego tatminimidir nedir yani. Komiksiniz yav. Ayrıca lisede transkript olmaz, onun yerine öğrenim belgesi geçerlidir. Verilen belgede transkript olarak ibare edilmez, öğrenim belgesi diye ibare edilir. Lise transkripti denir ama belgenin tepesinde "Öğrenim Belgesi" yazar. Umarım üstüne bastığım noktayı anlamışsındır.

kardeşim anlamadın sen beni benim burada amacım okula kayıt sırasında arkadaşların mağdur olmaması ego tatmini falan değil onu sen kendine sakla.

zira dediğin iyi oldu buradan arkadaşları da bilgilendirelim lise transkripti olur resmi olarak da ibare edilir bizzat şahit olduğum ve gözümle gördüğüm bir olaydır bunu seninle tartışmayacağım amacım sadece kayıt gününde şehir dışından İstanbullara giden arkadaşların bütün belgelerinin eksiksiz olması ve orada sorun yaşamaması.

Kaldı ki ego tatmini falan demişsin, senin okula kayıtta belgelerin eksik ya da fazla çıkması; okula kayıt yaptırman ya da yaptıramaman bunun bana bi faydası ya da zararı var mı? YOK. demek istediğim amacım insanların eksik belgeyle kayıta gitmemesi. Daha fazla da tartışmayacağım.İyi akşamalar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.