Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tm2 den tm3 geçecek. Sıralaması 51 k benim sıralamam 44k sizce bir sıkıntı olmadan gelir mi?

Bilgisi olanlardan cevap bekliyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• İlk senen ise mezuna kal hukuk için hazırlan derim.
  • uyma U kullanıcısına yanıt
    2.senem bu sene elimden gelen her şeyi yaptim hedefim hukuktu ama nasip olmadı buranin gelme ihtimali var mi sence bilgili misin bu bölümden

• akrabam bu sene buradan mezun oldu ve şuan işsiz.

• Kobe Bean Bryant K kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir şekilde iş bulma olasılığı yok mu malum iş alani çok genis

• Kardeşim öncelikle merhaba. Bu sene 3. sınıfa başlamam gerekiyordu fakat ben kaydımı sildiricem. Çünkü hukuk fakültesi kazanacak sıralama yaptım sonunda. (12.574)

Bölüme gelirsek; bölümü bırakmamın nedeni kesinlikle ve kesinlikle bölümle alakalı bir problemden ötürü değil. Kampüsü, ekol oluşu, hocaların kalitesi, derslerin içerikleri ve piyasadaki işverenlerin gözündeki yeri ile kesinlikle ülkenin en iyilerinden. Eğer biraz aktif biriysen ve tuttuğunu koparacak bir tipsen ingilizcen çok iyi olmasa dahi okul bitmeden dahi teklifler gelebilir. Gelen arkadaşlarım var üst dönemden.

Böyle bölümler odtü, boğaziçi vs yerlerde okunur diyenlere bakma sen. Kpss başarısı olarak da ilk sırada gelir türkiye'de. Şayet memur olmak istiyorsan göz önünde bulundur. (Memurlar.net'den üniversitelere göre kpss başarısı araması yaparak bulabilirsin.) Yüksel bilgili, çetin altan gibi türkiye'nin en iyi iktisatçıları; haluk alkan, namık sinan turan gibi muhteşem siyaset bilimci-osmanlı tarihçileriyle beraber aynı havayı solumak sana çok şey katar.

İlk yıl tüm fakültede ortaktır ve genel giriş dersleri alınır. İkinci yıl tamamen ekonomi derslerinden ibarettir. Son iki yıl; osmanlı diplomasi tarihimiz, abd dış politikası, türk dış politikası, siyasetle alakalı seçmeleri dersler vs gibi bölümle alakalı dersleri alırsın.

Kesinlikle ve kesinlikle özellikle ingilizceni geliştirirsen çok çok iyi yerlere gelebilirsin. Koç, sabancı gibi yerlerde iyi departmanlarda iş bulabilen çok arkadaşım var. Neden bıraktın diyeceksin. Hukuk hayalimdi. İleride af ile okumayı düşünüyorum zaten kesinlikle. Eğer hukuk net bir hayal değilse senin için ve istiyorsan kesinlikle yaz. Soruların olursa sorabilirsin. :)

• Justice- J kullanıcısına yanıt
    İlk sene ingilizce hazırlık var bu hazırlık hakkında bilgi verebilir misiniz?

Edit:
    Basit bir hazırlık senesi mi yoksa sıfırdan ingilizce öğretir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msy0708 -- 22 Temmuz 2016; 14:18:32 >
  • msy0708 M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim geçen yıl geldi hazırlık, beni etkilemedi. Hazırlık merkez kampüsün 600-700 metre uzağında bir binada. Ders içeriği, seviyesi ve zorluğunu bilmiyorum maalesef. Ama çok zorlayacaklarını sanmam. Ancak temelin yoksa gramer temeli vereceğine eminim. Üstüne konuşma pratiği ile işe yarar gibi.

• Justice- J kullanıcısına yanıt
    Pmden bir kaç sorum olacakta cevaplayabilir misiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.