Bildirim
İstanbul - Wien (Avusturya) arası teslimat?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ayrıca küçük gümüş biryüzük koyacağım sorun olur mu bazı kargolar mücevherat sınıfına giren eşyaları almıyorlarmış galiba :/ -
Açıp bakacaklarına ve bunu alamayız diyeceklerini düşünmüyorum. Poster için istersen rulo kutulardan kullanabilirsin, bu sana kalmış bir şey.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Be Happy
Açıp bakacaklarına ve bunu alamayız diyeceklerini düşünmüyorum. Poster için istersen rulo kutulardan kullanabilirsin, bu sana kalmış bir şey.
İşte sorum tam olarak bu; kitapları ve yüzüğü koyacağım kolinin yanında bu rulo kutuya da ekstra gönderme ücreti alırlar mı? Sonuçta göndereceğim şeyleri bir kerede göndereceğim.
Yani atıyorum kutu 1,5-2kg geldiğinde 50 TL gönderim ücreti alıcaklarsa ruloyu ayrı bir kargo olarak mı değerlendirirler yer kapladığından dolayı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devotion -- 27 Ekim 2013; 17:48:41 > -
Poster kutuya sığıyorsa sana kimse bunu ayrı paketle diyemez. Ama buruşma deforme olma olaylarından korunmak için ayrı paket tercih edebilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X