Şimdi Ara

istanbul zeytinburnu merkezdeki evime (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aleyküm selam, arabanı sokağa park edebilirsin. Ben kendi arabamı 100 metre ilerideki Zeytinburnu kültür merkezinin altındaki otoparka park ediyorum. Deniz manzarası var demek isterdim ama ne yazık ki bir çok binadan başka bir şey görünmüyor... Kız arkadaşı gece kalmamak şartıyla olabilir. Malum burası aile apartmanı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah_macun

Aynen dostum, iftara bekledim gelmedin :D Bu arada forumda çok fazla dallama var. Zeytinburnu çocuğuna yamuk yapıyorlar... Bir kaç tanesini indireceğim haberleri yok

Reis iftara başka yere sözüm vardı,borcum olsun .
    Bence forumdakilere Zeytinburnulu olduğumuzu gösterelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gazete ye sarayım mı ?
  • hani böyle pimpirik bıdı bıdı yapan tipler varya aynı ona benzettim bu yazılarından IYYYY kalana geçmiş olsun
  • Midesizz kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum ben de iki iftardayım o nedenle girmedim foruma... Ortalık yine karışmış... Ne kadar boş gereksiz adam varsa mesaj yazmış :D Neyse bu gidişle vazgeçeceğim ev arkadaşı olayından...
  • Bi bitmediniz...
  • Hocam burasi konu disi bu kadar troll normal siz sinirlenmeyin,isterseniz konu disi ozele acin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan seçmek kolay değil. Hele ki yazılanlara bakınca... Ciddi ciddi ev arkadaşı arıyorum ama şamar oğlanı muamelesi yapan tipler var... Ben de seviyemi iyice düşürmeden vazgeçeceğim bu işten gibi...
  • Sorma ya, millet işi gücü bırakmış trole başlamış :)
  • Senin oturduğun yere 5dk mesafede arkadaşım oturuyor, ev onların 3 kişi kalıyorlardı, kişi başı 200tl alıyordu, fatura hariç, herkesin kendi odası var, şimdi iki kişi mezun oldu, arkadaş tek kaldı. kişi başı 250tl ye 2 kişilik yer var, fatura hariç, düşünen olursa pm den ulaşsın, arkadaş istanbul ünv. son sınıf öğrencisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah_macun

Aynen dostum ben de iki iftardayım o nedenle girmedim foruma... Ortalık yine karışmış... Ne kadar boş gereksiz adam varsa mesaj yazmış :D Neyse bu gidişle vazgeçeceğim ev arkadaşı olayından...

Boşver tek takıl en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Partner mi arıyorsun kendine burası lgbt forumu değil
  • Sen buraya böyle bi konu açarak hata yapmış sayılırsın zaten. Öyle internetten olmaz çevrenden bulacaksın.
  • Mustache kullanıcısına yanıt
    Ben kendi evimi bırakıp oraya mı taşınayım ? Anlamadım...
  • kardeş sen çıkta bari kiracın rahat otursun
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımdan öyle bir şey anladıysan, algıda seçicilik başlığı altında çocukluğuna dönüp yaşadığın travmaların dışa vurumu hakkında uzman birinden yardım almanı tavsiye ederim...

(Yukarıda yazdığım cümleyi anlamadığını biliyorum, o nedenle çok kasma!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah_macun -- 2 Temmuz 2016; 17:16:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChloeGraceMoretz

Sen bilirsin hocam ben paramin hepsini koyardim, takilirdik full ondan dedim

Hangi mahalledesin yesiltepede arkdasim var onla kalirsin istersen dublexi var ust kati sana ayirabilir terasida var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeytinburnu telsizdenim ben sen nerden yqısaıklı
  • Ekşi duyuruya falan açsan bu tarz yorumlara maruz kalmazsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.