Şimdi Ara

istanbul zeytinburnu merkezdeki evime

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah_macun -- 27 Mart 2024; 9:32:25 >

• Kız arkadaşımla kalmak ve masraflara ortak olmak isteriz.

İlanınla ciddi olarak ilgileniyoruz.

Kabul edersen mesaj at.

Etmezsen evden çık biz tutalım evi ..
  • Sag bobregi mi sarayim sol bobregi mi?
  • Çatı katı 1 oda için 500 tl + fatutalar azcık insaflı olun lan mülk sahipleri
  • 4 nijeryali bide ben kirayi sen odersen kalabiliriz nijeryalilarin 2 si senin
  • Bağyan mısınız?
  • Hem marmaraya hem de tramvay-metro-metrobüse nasıl yürüme mesafesinde olabiliyor
  • İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    Olum yarım saat yürüme mesafesi işte, çaktırma. ;)

Not:
    Zeytinburnu deyince aklıma gelen anahtar kelimeler:
    Işid, Suriye, mülteci, bombacılar mekânı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Hem marmaraya hem de tramvay-metro-metrobüse nasıl yürüme mesafesinde olabiliyor

o guzergahta marmaray ile metrobus arası ortalama 40 dk sürer yürüme ile :) spor olarak yürünebilir yanii :)
  • mustizmir kullanıcısına yanıt
    ne yazık ki dediğin teklifi kabul edemiyorum...
  • reqedit7 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim, ben burada geyik muhabbeti yapmıyorum. Sen ne demek istiyorsun bana ? Organ mafyası olduğumu mu söylüyorsun ? Beni ev ilanımla nasıl böyle itham altında bırakabiliyorsun ? Yazdıklarının komik olduğunu mu sanıyorsun ?
  • Byc kullanıcısına yanıt
    Selam, bulunduğum konumda daire kiraları 1500 liradan başlıyor. Apartmanımız aile apartmanı ve evde iki kişi olacağımız için fiyatın gayet uygun olduğunu düşünüyorum.
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Bu forumda ne kadar çok boş insan varmış...
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    Bağyan ! (ne demekse) değilim. Adım Abdullah.
  • İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    Aşağıdan evin yaklaşık konumunu görebilirsiniz. Tam marmaray ve metrobüs duraklarının ortasında kalıyor, yani her ikisine de 15 dakikada yürünebiliyor. Eğer tramvay veya otobüse binecekseniz durakları 3-4 dakika uzaklıkta...

• Aynı konuyu soran diğer arkadaşa cevap yazmıştım ama sana da yazayım. Aşağıdaki fotoğrafta evin konumunu görebilirsin. Yürüme mesafesi olarak 15 dakika. Zeytinburnu deyince aklına gelmesi gereken ilk şey İstanbulun ilk yerleşim yeri olmalı. Zeytinburnuda ışid destekçisi bulamazsın. (Bunu nereden duydun bilmiyorum ama durum tam tersi Işidi burada hiç sevmezler). Suriyeden çok fazla göç eden olduğu doğru ama göç eden kişilerin seninle benimle herhangi bir derdi yok. Mülteciler de meraklı değillerdi gelip zeytinburnuda yaşamaya... Hayat şartları bu ne yazık ki. Bu arada bombacılar mekanı derken neyi kastettin anlamadım. Burada bomba imal eden insanlar olduğunu mu söylüyorsun? Öyleyse bu bilgiyi buraya yazmak yerine neden ilgililere bildirmiyorsun ?

• Hocam ben kabul ederim ama evde yatarım ve lol oynarım sadece, başka bişey beklemezsen gelirim.
  • justorcun kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışsınız. Evim marmaray veya metrobüse 15 dakika yürüme mesafesinde. Yani marmaraydan metrobüse yürürseniz 30 dakika sürebilir belki ama bu durumun konumuzla bir ilgisi yok. Hergün metrobüsü kullanacak olan biri evden çıkıp 15 dakikada metrobüste olabilir. (Daha doğrusu, kendi adıma konuşmam gerekirse ben çok rahat bir şekilde 10 dakikada metrobüste oluyorum).
  • Benim kira ve ilanda belirttiklerimin, bilhassa temizlik konusu dışında herhangi bir beklentim yok. Geçimini nasıl sağlıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah_macun

Benim kira ve ilanda belirttiklerimin, bilhassa temizlik konusu dışında herhangi bir beklentim yok. Geçimini nasıl sağlıyorsun ?

Yayın yapıyırum twitchte, youtube kanalı falan var, 8000$ civarı gelirim var, tek sıkılıyorum evde, ama gece sabaha kadar sürüyor, tw falan açık olduğu için çok ses çıkıyor, bide odanın birini yeşil perdeyle kapayıp studyo yapmamız gerekiyor, çok sigara içerim yayında falan, temizlik için aylık kadın tutarız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.