Şimdi Ara

ISTANBULDA 1 MAYIS NEDENIYLE KAPALI YOLLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yarın şehir dısından Ataturk h.alanına bir hasta akrabam geliyor.

Onu ordan alıp Memorial hastanesıne goturecegım

Acaba E5 ten gelip donecegım sapak kapalı mı ? Şayet kapalıysa nerden gidebilirim ?

Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scuderia Ferrari -- 30 Nisan 2008; 22:59:37 >

• Sana en iyi yardımcı olacak kişi Vali hazretlerdir.İnsanlara eziyet etmeyi seviyor belki yardım etmeyide düşünür

Bence akrabana söle başka bir gün gelsin.Bu ülkede işçi ve emekçiler bayram kutlayamadığı için kendisine yardımcı olamayacağını söyle seni anlayışla karşılayacaktır.
  • Dedemle babaannem

kalp hastası ıkısı de randevuları oncedden alınmıs. Ne anlar yaslı ıkı ınsan ıscı bayramından Nıhayetınde hasta onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scuderia Ferrari -- 30 Nisan 2008; 23:34:20 >
  • Orayı bilmiyorum ama bende yarın kadıköyden okula geçicem nasıl olucak merak ediyorum
  • Bencede bu hastalık birgüne gelmez.İBB 'ye mail atsanız olmazmı?Ordan sorsaydınız.Birde kameralar falan var.Ordan bakabilirsiniz.Mynette vardı sanırım kamera olayı
  • olmaz kardeş zannetmiyorum taksime o kadar da yakın değil oralar..kaldı ki çevirme olursa söylersin durumunu polisler anlayışla karşılarlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.