Şimdi Ara

Istanbulda 1 oda 1 salon ev almak icin en uygun mevki neresi olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar , Istanbulda kiralar malumunuz....
    Bu yuzden;
    1 oda 1 salon 60-80 metre kare arasi , muhit anlaminda da Avrupa yakasinda her yere yakin sayilabilecek bir mevkii den daire satin almak istesek ,
    (daire sifir yada ikinci el farketmez) sizce nereden alinabilir?Fiyatlar kac TL den baslar.

not:Bu arada Istanbul'u tam olarak bilmiyorum.o yuzden ona gore yorum yaparsaniz sevinirim.

• Avrupa yakasında öyle bir yerin fiyatı en az 200.000-250.000 TL den başlar
  • bizim ev
  • sarıgazi gayet iyi avrupa yakasına da yakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurxv -- 16 Mayıs 2012; 13:04:10 >
  • ben beylikdüzünde oturuyorum ve heryere ulaşım için toplu taşıma araçları var
    taksim + bakırköy + mecidiyeköy + avcılar (kısa hat)
    zaten metrobüs yoluda tamamlanmasına az kaldı
    buradaki 1+1 fiyatları 45bin tl den başlıyor
    bence biraz butarafları araştır derim ben sana
    ayrıca it kopuk serseri falanda yok gayet nezih bir semt.
  • En uygun mevkii sormuşsun ama neye göre, kime göre en iyi ?
  • sarıgazi herekese göre en iysidir. Gelişen belediyesi avrupa yakasına sadece 50 dk lık mesafesi hava alanlarına uzak (uçak sesi gelmiyor süper) askeriyenin yanında (yarın öbürgün terör saldırısına maruz kalırsak en iyi yer) metroda gelicekmiş 6-7 seneye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlesx

ben beylikdüzünde oturuyorum ve heryere ulaşım için toplu taşıma araçları var

paylasimin icin tesekkur ederim , kriter anlaminda benim soylemek istedigim profili yansitmi$sin arkada$im ,
    it ,kopuk ,serseri olayini da ozellikle belirttigin icin ayrica tsk , ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: deeproxy

En uygun mevkii sormuşsun ama neye göre, kime göre en iyi ?

genel olarak huzur , insanlarin hayata baki$i , kisaca it kopuk serserilerin bulunmadigi yerle$im yerlerinden bahsetmek isedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk190-01

quote:

paylasimin icin tesekkur ederim , kriter anlaminda benim soylemek istedigim profili yansitmi$sin arkada$im ,

yakında evleneceğim ve annemlerin evinden cıkıp yine aynı mühitten ev alacağım için araştırdım
    kesinlikle tavsiye ederim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berk190-01

quote:

yakında evleneceğim ve annemlerin evinden cıkıp yine aynı mühitten ev alacağım için araştırdım
    kesinlikle tavsiye ederim..

tsk ederim , vermis oldugun bilgiler bayagi bi fayda saglayacak in$....

• Boşver İstanbul`u git biraz batılara veya akdenize gel oradan 1+1 alacağın parayla burada 2+1 ev alır evi dayayıp döşer apartmanın altındaki dükkanı satın alır bakkal yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Boşver İstanbul`u git biraz batılara veya akdenize gel oradan 1+1 alacağın parayla burada 2+1 ev alır evi dayayıp döşer apartmanın altındaki dükkanı satın alır bakkal yaparsın.

dogru soyluyosun arkadasim ama birkac yil istanbula i$im dusecek ve o kadar parayi kiraya baglamak yerine , 1 oda 1 salon ev alir , ardindan , Istanbuldan ayrilirken orayi kiraya veririm , ben yatirim anlaminda da dusunuyorum , o yuzden simdilik benim icin en iyisi bu yinede dusunceni paylasmi$sin sagolasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Boşver İstanbul`u git biraz batılara veya akdenize gel oradan 1+1 alacağın parayla burada 2+1 ev alır evi dayayıp döşer apartmanın altındaki dükkanı satın alır bakkal yaparsın.

mesela izmir veya antalyada 50 bin tlye güzel bir semtte 1+1 var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.