Şimdi Ara

istanbulda 800-900 tlye ev kiralanabilecek en uygun semt? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ''Battery

a305teyim.com'daki ilanlara da bakabilirsin onu yazmayı unutmuşum.

Ona da bakayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avcıları neden istemiyorsun?

Nereden geliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

Avcıları neden istemiyorsun?

Nereden geliyorsun

Avcilar cok uzak beylikduzundeydim oralardan uzak durmak istiyorum artik :)

• Bakırköy/Yeşilköy

•  istanbulda 800-900 tlye ev kiralanabilecek en uygun semt?
  • Esenlerde kirala metronun dibinds bulursun ve sıkıntı cikmaz cok ogrenci kalıyor orafa ara mahallelere girmedigin surece rahat edersin kiralar da ucuzdur

• Suriyeliler geldiginden beri Bagcilarda 4 sene once kimsenin oturmadigi bodrum dairelere suan 700-800 istiyorlar.
    İsin cok zor anca para goz olmayan ev sahinine denk gelirsen oyle bulursun.

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    dogru anladiysam calislar caddesini anlatiyor arkadas ayrica dedigi yerler cok guzel yerler

• Calislar,bakirkoy yesilkoy falan buralar guzel yerler ama butcemin hayli ustunde oldugunu dusunuyorum haksiz miym? Esenler ve fatih diyen arkadaslar icin de,oralar icin biraz urktugumu soylemek isterim

• lowlow1 L kullanıcısına yanıt
    Atakent toplu konutlarda oturuyorum hocam sormak istediğinizi sorabilirsiniz.Soyak, Bosphorus falan aşar sizi ama Atakent 1. 2. etaplardan 900 1000 civarı kiralık daire bulabilirsiniz.
  • DoranSLX D kullanıcısına yanıt
    soyak,bosphorusta 1+1ler 800-900 tl,aidatla 1000 lirayı buluyor bunu karşılayabilirim o yüzden aşmıyor.merak ettiğim ulaşımı nasıl metrobüse uzak onu biliyorum.gece ulaşımı nasıl oranın? cevizlibağ metrobüs durağına oraya en kısa yolla ne kadar sürede giderim mesela? otobüs kullanmak zorunda kalacağımı düşünüyorum trafik falan sıkıntı olur mu?
  • lowlow1 L kullanıcısına yanıt
    bosphorus için ulaşım hakkında bir şey söyleyemem fakat soyak için konuşursak sefaköy dolmuşları geçiyor sitenin önünden 11.30-12 ye kadar var bildiğim kadarıyla.sefaköyden metrobüs falan filan.Gene dolmuşun geçtiği yerden 89 geçiyor atakent-aksaray onu kullanabilirsiniz.Saatlerine bakın tam bilmiyorum kaça kadar var.Baya uzak mesafe cevizlibağa 1 1.30 saatten önce gidemezsiniz otobüsle.
  • Kağıthaneyi tercih etmeklisin. Beşiktaş, taksim, şişli, mecidiyeköy, beşiktaş gibi merkezi yerlere tek otobüs ile ulaşman mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: U.C.Y

Kağıthaneyi tercih etmeklisin. Beşiktaş, taksim, şişli, mecidiyeköy, beşiktaş gibi merkezi yerlere tek otobüs ile ulaşman mümkün.

aynen kağıthane güzel begendim de.peki oradaki insanlar nasıldır?
  • gaziosmanpaşa meydan (merkez). gopta sarıgöl, küçükköy falan kötüdür. çingeneler, apaçiler vs. ama meydan elit katagoride sayılabilir. suriyeli falan yok, varsa da ben hiç görmedim. öğrenci için de uygun otobüs, metro falan ulaşım kolay yani. birçok market, restorant, kafe, fast-food zinciri, kitapçı falan da var. 800-900 liraya çok rahat daire bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eldivennn -- 4 Ağustos 2015; 0:10:58 >
  • Edirnekapı veya Karagümrük derim 2 sininde bulunduğu konum çok iyi heryere ulaşımı da kolay metrobüs metro hepsi çok yakın zaten yürüme mesafesi.Eminönü Vatan Unkapanı Fatih Haliç falan hepsi ayağının altında işte.
  • Tak kizin eline bi yuzuk, bi de kendine tak. Ev sahibine nisanliyiz de. Takma kafana kimse ses etmez o zaman denendi onaylandi.

• arkadaşlar gaziosmanpaşa ve fatih demişsiniz ya ben bu yerleri çok yanlış biliyorum ya da fena trolluyorsunuz. ayrıca telsa reyiz, mantığın çok hoşuma gitti ama şu ilk cevabı veren "suriye" adlı şahıs ve türevleri gibi insanlar sataşmak için yüzük müzük dinlemez gibi.
  • Ev bulabildiniz mi?

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Hayir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.