Şimdi Ara

İstanbulda araba kullanılacak boş yer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
88.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayazağına giderken kemerburgaz hasdal sapağından arıcılar girişi var ayazağına giden yolda orada eğitim alanı var uzunca bir parkur trafikte de sürebilirsiniz geniş yol..
  • Çekmeköy doğapark civarları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Yenikapı sahilde yeğenlere çok öğrettim. Yeni yapılan yerde gayet sakin oluyor. Hele ki soğuk havalarda daha sakin olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba kullanmak istiyorsan, kumburgaz a gideceksin, arkada pazar yolu var , yokuş var, eğim var, dönüş ve park için müsait.

Hİç uğraşmayın Kamiloba ve Celaliye köy lerine nasıl giderim diyin görürsünüz yolları.
  • Hafta sonları Maltepe Üniversitesinin içi boş oluyor. Marma Hotel’in hamam spasınıını falan kullanırsanız girebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecdeher

kurtköy de hava alanı yolundan akfırat tarafı 4 şeritli boş yol, formula pistinin oralar bom boş,
    Temmuz/17 mesajına neden ocak/19'da cevap verip hortlattın ki şimdi? Adam zaten usta olmuştur bu zamana kadar.
  • k.çekmece atakent civarlarından uzak durun da ne yaparsanız yapın. zaten 4. cadde ve diğer caddeler boylu boyunca acemi sürücü kursu arabalarıyla dolu...
  • Araba kullanacağız diyerek inşaat dikecek yer arıyor aldanmayın :)
  • Sefaköy Starcity AVM arkası. Akşamları çok sakin oluyor. Orası zaten sürücü adayı eğitim ve sınav güzergahı.
    Park çalışması için dubalar filan da var. İş çıkış saatinden sonra oradaki ara sokaklar komple boş.
  • BELKİ BAŞKA BİR MÜMİNE FAYDAMIZ OLUR DİYE ŞEETTİK :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.