Arkadaşlar bu yaz bir arkadaşla beraber havuz üyeliği düşünüyoruz evim Bakırköy civarında bu taraf öncelikli Bakırköy Ataköy vs.. civarı olursa iyi olur havuz tavsiyesi olan varmı? Düzgün bir yer olursa sevinirim kızlara atlayacak gibi bakan bir yer olmasın mümkünse
Bilen varmi arkadaslar?
evden bi dışarı çıkarsan ataköyün havuz kaynadığını gorursun..çeşitli spor merkezleri var ataköyde..
quote:
Orijinalden alıntı: AB27
evden bi dışarı çıkarsan ataköyün havuz kaynadığını gorursun..çeşitli spor merkezleri var ataköyde..
Arabayı alıp bütün ataköyün sokaklarını tek tek dolaşıp havuzmu arayayım yani? Bilen birisinin tavsiye etmesi daha mantıklı geldi bana milletin bana salakmısın sen der gibi bakmasını istemem
arkadaşım oha yani. ben o çevrede oturmuyorum ama, atatürk olimpiyat havuzu gibi bişey vardı. onudamı bilmiyosun.
Evinin Bakırköy' de olduğuna emin misin? Zeytinburnu gibi geldi bana...
Tuhaf yorumlar geliyo anlamıyorum ne yapmaya çalışıyosunuz. Bi sürü havuz var olimpiyat havuzunuda biliyorum ama tavsiye üzerine bi yere giderim dedim sonuçta kapı kapı dolaşıp havuz aramakta mantıklı değil vazgeçtim kalsın herkes çok biliyo zaten yardımcı olacak varsa yardım etsin konuyu bulandırmaya gelenler mümkünse rahatsız etmesin Tuvnera Bakırköydeyim Ümraniyeden kat kat iyidir
benim bildiğim o civarlarda Bahçelievler spor merkezi vardı galiba.. bahçeli evler carrefoura yarım saat kadar mesafedeymiş eğer biliyorsanız orayada bir bakabilirsiniz bende tam bilmyiorum ama spor bölümü,yüzme havuzu vs vardı..
sonuçta genede siz bilirsinz.
quote:
Orijinalden alıntı: Se_co
benim bildiğim o civarlarda Bahçelievler spor merkezi vardı galiba.. bahçeli evler carrefoura yarım saat kadar mesafedeymiş eğer biliyorsanız orayada bir bakabilirsiniz bende tam bilmyiorum ama spor bölümü,yüzme havuzu vs vardı..
sonuçta genede siz bilirsinz.
Sağol dostum ararım belediyeyi olmazsa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme