Sayısal ve mezunum. haftanın bazı günlerinde kütüphanede buluşup ders çalışabileceğim birisini arıyorum. detayları konuşmak için özelden yazabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Kasım 2020; 18:13:6 > |
Kızılay/Ankara Kütüphane Arkadaşı Arıyorum
-
-
Upppp
-
...
-
-
Hocam cinsiniz neydi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsan hocam
-
up
-
bahcelievlerdeyim hocam :(
Canınız sağolsun hocam
-
+++
-
Hocam terciyen bayan arkadaş arıyordum ben de
Sen kendine sevgili arıyorsun herhalde
Petru hocam acıkmış beni yemeden kaçayım
:d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ineeduuuu -- 8 Kasım 2020; 9:15:47 > -
Hocam azminize hayranım. Sevgili yapmak için TYT/AYT foruma bile bakmışsınız. Umarım başarılı olursunuz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
+++
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ineeduuuu -- 8 Kasım 2020; 12:28:25 > -
Hocam kucuk bir şakaydı zaten bir bayana buradan mi yazarim hemen özelden damlamistim amacim o olsa
Ankarada kütüphanede yalnız çalışan tek ben varım galiba :/
-
Milli kütüphane mi hocam? Kütüphanelerin hepsi açıldı mı Ankara'da? Bence tek çalışmak daha iyi yanınızdaki tanıdığınız biri değilse. Ve herkesin birlikte çalıştıklarını nasıl anlıyorsunuz ki, arada birlikte dışarı çıkıyorlar diye mi dediniz, yoksa konuşuyorlar mi kütüphanede? Bizim okul kütüphanesinde çoğu kişi tek çalışırdı, hiç yabancılık çekmedim böyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İnsan hocam |
Hocam azminize hayranım. Sevgili yapmak için TYT/AYT foruma bile bakmışsınız. Umarım başarılı olursunuz
|
Petru hocam acıkmış beni yemeden kaçayım |
Benzer içerikler
- bursa dershane
- üniversiteyi bırakmak
- ankara mı istanbul mu
- en iyi matematik anlatan youtube kanalları
- gata tıp msü ile mı alıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X