Bildirim
İSTANBUL KADIKÖY-KARTAL METROSUNDA ÇALIŞIYORUM ( SORULARINIZI ALAYIM )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yere düşenler ? -
Yere dusen metrolari ne yapiyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende İstanbul habibler topkapı'da çalışmıştım. Bayramlar %50 indirim. Bedava olunca millet kafasına göre girip çıkıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jexon17
yere düşenler ?
Düşen yok kimler düşüyorki ? -
Internet neden çekmiyor telefon çekmemesi güvenlik için de internet neden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Flopyy
Telefon çekiyor.
İçeriden dışarıyı arıyabiliyorsunuz. Sadece dışarıdan arama gelmiyor.
sms de gelmiyor misal.
İnternette çok aşağıda olduğu için çekmiyor olabilir. veya yine güvenlik açığı oluşmasın, internet üzerinden arama ile tetikleme yapılamasın diyedir. Dışarıdan herhangi bir sinyal aktarımına izin verilmiyor. -
geçen kavga olduğunda orda mıydın ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ShaNexxx
Bende İstanbul habibler topkapı'da çalışmıştım. Bayramlar %50 indirim. Bedava olunca millet kafasına göre girip çıkıyor.
Onur bey personelmiydiniz yoka inşaat aşamasında çalışan taşeron firma personelimiydiniz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: purpleandbeyond
geçen kavga olduğunda orda mıydın ?
Kozyatağı istasyonu tren içinde başlayan siyasi kavga mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Tepecikli 43
quote:
Onur bey personelmiydiniz yoka inşaat aşamasında çalışan taşeron firma personelimiydiniz ?
Arıza personeli hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ise gidis gelis icin kullanirim yenisahra esenkent arasi
kameralardan sabah sıkış sıkış giden insanları izliyor musunuz, izleyince zevk alıyor musunuz
quote:
quote:
quote:
Onur bey personelmiydiniz yoka inşaat aşamasında çalışan taşeron firma personelimiydiniz ?
Arıza personeli hocam.
Niye ayrıldınız ? daha iyi bir işmi buldunuz ? -
quote:
quote:
quote:
quote:
Arıza personeli hocam.
Niye ayrıldınız ? daha iyi bir işmi buldunuz ?
Bizim dükkanımıza geçtim kendi işimde çalışıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Arkadaşlar Marmaraya ve Metrobüse Entegre edilen 13 Ağustos 2012 tarihinde açılan hat %50 indirimli olarak hizmet veriyor ve 1 Haziran 2014 tarihine kadar devam edecek
Ne kadar maaş alıyorsunuz? Makinist olmak için (öylemi deniliyordu ) ne yapmamız gerekiyor? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: purpleandbeyond
geçen kavga olduğunda orda mıydın ?
Kozyatağı istasyonu tren içinde başlayan siyasi kavga mı ?
evet siyasi kavga -
quote:
Orijinalden alıntı: connaught
Ise gidis gelis icin kullanirim yenisahra esenkent arasi
Yücel bey bende Yenisahra'dan inip Esenkent'e işe gidiyorum sanki sizi daha önce tanıyorum gibi PM atarmısın ? nerede oturuyor ve nerede çalışıyorsun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: LaHire
quote:
Arkadaşlar Marmaraya ve Metrobüse Entegre edilen 13 Ağustos 2012 tarihinde açılan hat %50 indirimli olarak hizmet veriyor ve 1 Haziran 2014 tarihine kadar devam edecek
Ne kadar maaş alıyorsunuz? Makinist olmak için (öylemi deniliyordu ) ne yapmamız gerekiyor?
Kandemir bey maaşım Allah'a şükür ikramiyeyle beraber 2200 TL civarında siz Makinist'mi olmak istiyorsunuz ? Önce Referans gerekiyor sonra Meslek Lisesi -
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Orijinalden alıntı: Flopyy
Telefon çekiyor.
İçeriden dışarıyı arıyabiliyorsunuz. Sadece dışarıdan arama gelmiyor.
sms de gelmiyor misal.
İnternette çok aşağıda olduğu için çekmiyor olabilir. veya yine güvenlik açığı oluşmasın, internet üzerinden arama ile tetikleme yapılamasın diyedir. Dışarıdan herhangi bir sinyal aktarımına izin verilmiyor.
Marmaryda boğazın ortasında bile h hızında internete bağlanabiliyorum. Kaldı ki onun güvenliğinin daha sıkı olması gerekir. Bence kadıköy-kartal metrosunda da interner hizmeti aktif edilmeli
Benzer içerikler
- içeri açılan kapıyı dışarı çevirme
- sansar salvo ne kanseri
- eliza ibarra
- sigara külü yemek
- aştiden kizilaya nasil gidilir
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X