Şimdi Ara

istanbulda baskı devre yaptırılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11-6cm boyutunda basit bi proje devresi , şeması hazır onu vericem baskı devresi yapılacak.profesyonel bişey olması önemli değil elemanları lehimleyince çalışsın yeter.yapabilecek arkadaşlar msnlerini pm atarsa detaylı konuşuruz.çalışma karşılığı gerekli ücret ödenecektir

• pendikte baskıdevre var firma olarak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

pendikte baskıdevre var firma olarak...

pendik çok uzak hocam bana.ama görüşelim.fimanın sahibi sizmisiniz.msn i pm olarak atarsanız konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenakord08

Pendikte E5 Pendik köprüsü yanında Baskıdevre fabrikası var
    Yine pendik Güzelyalıda
    http://www.kalipcioglu.com/iletisim.html
    her ikiside Kaliteli iş çıkartıyorlar ... Ama bir iki tane baskı devre yaptıracaksanız kalıp parası en az 70- 80 tl kurtarmaz...

seri üretim için heralde butür yerler ben 1 tek baskı devre yaptıracam.bireysel yapanlar daha uyun olacak galiba
  • Karaköydeki elektronikçilere bir uğrayın yada
    şemayı yayınlayın birisi baskılı devreyi yapar sizde ütü yöntemi ile basarsınız.
  • baskı devrenin minimum sipariş bedeli tak yüzlüde 150$, çift yüzlüde 300$ dır. Bir tanede yaptırsan bu parayı ödersin ve 3 hafta beklersin. Çok kaliteli iş yaparlar ama belirttiğin gibi seri üretim için uygundur. Karaköyde 1-2 günde sana tek bir kartı ucuza yapacak dükkanlar bulabilirsin. Gidersen vitrininde kartlar olan dükkanları görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quigon1977 -- 10 Mayıs 2010; 22:00:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.