Şimdi Ara

istanbulda blue orb 2 alabilceğim bi yer var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında vega dan alıcaktım bugün.dün ellerinde varmı diye mail attım yokmus.kaç günde gelir dedim 6 haftada gelir demişler.ben bunun üzerine şok oldum tabi.istanbulda baska nerden alabilirim blue orb 2?eğer bildiğiniz bi yer varsa bide telefonunu yazarsanız sevinirim

• hocam kadıköyde uygar elektronik var sanki orda görmüştüm.
    0216 330 35 26 istersen arayıver.
  • uygara mail attım onlardada kalmamıs ithalatcı firmadada yok diye mail attılar onlarda yaklasık 6 hafta sonra gelir dediler napalım ya beklicem yada biraz daha paraya kıyıp big typhon alcam
  • vatanda var topkapıda
  • bende vatan topkapı dan aldım. peşin odeme de dolar kurunu 1.395 ten hesaplıyorlar ve 60ytl ye geliyor.
  • topkapıda varsa gidip alıyım tükenmeden.arkadaslar ben veganın sitesinde ve diğer bazı sitelerde bakıyorum 17 dbA yazıyor.ama gecen bi sitede gördüm 20-25 dbA yazmıslar.bu soğutucu gercekten 17 dbA kadar sessiz mi yoksa 20-25 dbAlara kadar cıkıyor mu sesi?eğer 20-25 oluyosa vericem parasını big typhon alıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gym’de karı bulan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Kaf 4 satan var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fan gerçekten çok sessiz. benim işlemcim su an oc li oldugu halde 800 rpm de donuyo fan ve prime 95 te de ılk gun 49-50 arasında gezıyordu gun gectıkce ısı dusuyor su an maxımum 47 derece felan ve dediğim gibi 800 rpm de donuyor. ve 1 saat de prime 95 te bıraksam 47 dereceyı gecmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.