Bildirim
istanbulda blue orb 2 alabilceğim bi yer var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam kadıköyde uygar elektronik var sanki orda görmüştüm.
0216 330 35 26 istersen arayıver. -
-
uygara mail attım onlardada kalmamıs ithalatcı firmadada yok diye mail attılar onlarda yaklasık 6 hafta sonra gelir dediler napalım ya beklicem yada biraz daha paraya kıyıp big typhon alcam -
vatanda var topkapıda -
bende vatan topkapı dan aldım. peşin odeme de dolar kurunu 1.395 ten hesaplıyorlar ve 60ytl ye geliyor. -
topkapıda varsa gidip alıyım tükenmeden.arkadaslar ben veganın sitesinde ve diğer bazı sitelerde bakıyorum 17 dbA yazıyor.ama gecen bi sitede gördüm 20-25 dbA yazmıslar.bu soğutucu gercekten 17 dbA kadar sessiz mi yoksa 20-25 dbAlara kadar cıkıyor mu sesi?eğer 20-25 oluyosa vericem parasını big typhon alıcam -
fan gerçekten çok sessiz. benim işlemcim su an oc li oldugu halde 800 rpm de donuyo fan ve prime 95 te de ılk gun 49-50 arasında gezıyordu gun gectıkce ısı dusuyor su an maxımum 47 derece felan ve dediğim gibi 800 rpm de donuyor. ve 1 saat de prime 95 te bıraksam 47 dereceyı gecmıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X