Şimdi Ara

İstanbulda en iyi İngilizce kursu önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kursun şartlarına göre hemen başlayacağım advance hatta toefle'a kadar düşünüyorum yabancı ülkede eğitim alıcağım için çok önemli. Şuan British English'le iletişim halideyim fakat daha iyisi varmı merak ediyorum.Sizlerin bildiği en iyi kurs hangisi acaba? Teşekkürler.

• en iyi kurs insanın kendidir.
  • Kendim de öğrenebileceğimi biliyorum fakat acelem var çok hızlı bir programla öğrenmem lazım.
  • Gecenin bu saatlerinde "yukarı" yapayım da bilen birisi çıkar umarım.
  • arkadaşlar en iyi ingilizce kursu arıyorsanız. 1-saat sayısına bakın 2- kurumsallaşmasına bakın 3-öğrencileri ile konuşun 4-öğretmenlerini sorgulayın 5- ileri seviyede eğitim verebiliyor mu araştırın? 6- ek dersleri var mı varsa ne tür dersler 7- esnek saat olmasın valla gitmezsiniz, bir emlakçı arkadışım kayıt oldu ama sadece kayıt oldu WSI ingilizce kursuna :) English Time'dan uzak durun. ha yok ben tüm bunları yapamam diyorsan parana ve zamanına daha fazla yazık olur ona göre.
    gidilecek kurslar
    British Side
    Just English
    Dilko(Sadece Bazı şubeleri-çünkü franchise)
    Amerikan Kültür (Sadece Bazı şubeleri-çünkü franchise)
    Başkada bu işi adam akıllı yapan kurum gibi kurum yok bilesiniz.
  • Arkadaşlar

Toefl Ielts kursları için kuzenim gitmişti o bana tavsiye etti ,kadıköyde Dünya Dilleri Merkezi ile görüştüm kuzenim memnun kaldı bende ona güverek gittim.Derslerim başladı hocalarım çok iyi,önceden just engilishte kötü bir deneyim yaşamıştım sürekli hocamı değiştirip durdular hiçbirinden verim alamamıştım ve sınavıda veremedim tabi.Dünya Dillerinede başta biraz tereddütlü gittim ama hocaların kalitesini ve kurumdaki kişilerin yaklaşımlarını görünce rahatladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.