|
İSTANBULDA EN İYİ SYM SERVİSİ

-
-
Ben sana katılmıyorum. Wolf kullanıcısıyım. Ve servis gayet iyi bence senin motoruna başka birşey yapmışlardır. Git kamera kaydından incele. Çünkü bizim tüm arkadaşlar memnun hem işten hem paradan hemde ilgiden...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Engin e katılıyorum. Temalak kardeşim sen başka Sym servisine gitmedin heralde. İlk bakım ücretsiz diye eşşek kadar yazıyor garanti belgesinde benden 80 00 TL aldı karşıdaki servis. İkinci bakımda 150 tl alındı sadece yağ değişti. 3000 bakımında artı grup ta yag , hava filtresi , motul yağ 190,00 tl ödedim. kredi kartına 3 taksitle.Sonra baktım az bile almışlar. Ayrıca adam da gayet semptatik. Artık sen ne beklediysen :)
Bende adamların kıymetini bill.... -
engin ve soko beyefendiler ikinizde sahte profil oldugu ap açık ortada özellikle engin ben yanlışlıkla 2 tane konu açmışım ikisinede beni karalayıcı yorumlar yapmışın sekoda yeni üye sende ve ikiinzde sadece bu konuya mesaj atmışınız artık bilemiyorum avukatımısınız yoksa oranın sahibimisiniz :) ama ben burda başıma gelenleri yazdım herkez çıksın başına gelenleri yazsın ;) -
merhaba
içlerinde en iyi servis Kartal sanayi sitesindeki ALTAN MOTOR
kaliteli ve güvenli servis ve işçilik
sahipleride çok cana yakın ve bilgili -
Arkadaşlar Altan Motor harici başka önerisi olan var mı yetkili servis olarak? -
bendede tavsiye olumsuz bir örnek
K.çekmece/ÇAKIRCA MOTOR
uzak durun ! tam tatlı su kurnazı -
Motorum SYM gts 250i evo 2011 model..
Anadolu yakasında 3-4 servise gittim,bunlardan ilkine gittiğimde (300 km bakım) led arızası vardı garantisi yok dedi bostancı sanayinin ordaki servis adını hatırlamıyorum,
1.000 bakımına İstanbul motora götürdüm led i garantiden halletti,İstanbul motor uzak diye daha sonraki bakıma içerenköydeki Sevpa ya gittim onların da varyatör bakımı sonrası motor çekişten düştü..
En son 9.000 bakımına lastik de değiştireceğim için Kartal Altan motora gittim (michelin bayisi) hem lastik değişimi hem bakımı hallettim, varyatör bakımı da yapıldı,motor canlandı..hele de bu üzerindeki naylon lastikleri gerçekten çok daha önceleri söküp atmalıymış,konfor yol tutuş çok harika oldu,120-130 arası hızda gidon aşırı titriyordu, rüzgardan sanıyordum meğer lastiktenmiş, şimdi 140 la giderken bile ip gibi gidiyor..(Balanstan da olabilir.. titreme sorununuz varsa ve lastik değişemiyorsanız lastik balansına baktırın)..
Altan motor ihtiyac kadar yağ kullanıyor 2 lt açıp parasını alıp artan yağı elinize tutuşturup yollamıyor..
Varyatör bakımını doğru yapıyor,motorun gerçek çekiş gücünü görüyorsunuz..
Sonuç bundan sonra Altan motora giderim artık ve SYM motosiklet periyodik bakımları için herkese tavsiye ederim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsen -- 3 Temmuz 2014; 14:45:20 >
-
Arkadaşlar merhaba, 2013 model GTS 250i evo kullanıcısıyım, motorumdan son derece memnunum, tek şikayetim, yan çıtaların renginin gitmesi, servisin birinde bunun değiştirilmesini istedim, servisin verdiği cevap, bunun kenarında çizik var garantiye girmez demesi, çizikle rengin solmasının ne alakası varsa anlamadım. İzmir ithalatçı firmaya 3-4 mesaj attım dönen olmadı, en son mailimde forum sitelerine, şikayet var com sitesine yazacağımı söyleyince, sabahın 09-00 da aradılar, motorun km, bilgisini, ruhsat fotokopisini ve resim istediler, yurt dışına yollayacaklarmış, neyse yolladım 1 ay oldu haber yok. demek istediğim şu, motorumdan çok memnunum, bir araba parası verip, kaliteli olsun, servisi iyi olsun diye aldığımız motoru satın aldıktan sonra bu şekilde ilgilenmemeleri can sıkıcı. sonuç ne olacak merak ediyorum. -
Arkadaşlar, ben de bugün 3000 km bakımına götürdüm.
Götürdüğüm servis sanayide ama aynı zamanda bir de satış yerleri var.
Ben Kuşadası'ndayım bu arada.
Servise götürdüm ve bana toplam 85 liraya mal oldu.
Fiyatı biraz yüksek bulmuştum ama yaptığı işler düşünülünce:
• Yağı boşaltıp, onlardan aldığım yağı değiştirdi.
• Vidaları falan sıktı. Hava filtresinin takıldığı yerlere falan hava tuttu, kalan kirleri de bezle sildi.
• Antifriz azalmış. Castrol antifriz ekledi.
• Hava filtresinin yenisini taktı. Fiyatı 20 liraymış. Orjinal istersen daha pahalı ama gerek yok dedi.
• 1 Litre Motul Scooter Power 5/40 4 zamanlı yağ koydurdum.
• İşçilik...
Bilemiyorum. Bence fiyat iyi.
Hava filtresi de değişti.
İnternet'te uygun yerlerde 35 lira civarlarında satılan yağdan koydular. Yağın kalanını da aldım.
İstanbul'da değilim ama fiyatları örnek teşkil etsin diye yazayım istedim. Herkesin bir fikri oluşsun...
-
Altan motora ben de gidiyorum genelde memnunum. Kozmetik parçalarda sıkıntı olabiliyor. Aylardır orjinal sticker bekliyorum gelmedi. Solan çıtayı yenisiyle değiştireceklerini pek sanmıyorum.
Daha yeni yerler katılırsa yazarsanız sevinirim. yakında bende sym sahibi olucam inşallah :) -
arkadaşlar ben de 2011 model fiddle 2 aldım motor çalışırken biraz gaz yiyor gibi sanki hafifden gazlıyormuşum gibi, rolanti ayarında bi sıkıntı olabilir mi sizce?yoksa sizinkiler de böyle mi? -
Sevpa candır, onlardan sym joyride aldım o sebeble tanıştık, gayet memnunum -
Aynen katılıyorum. Bi gittim bir daha uğramam.quote:
Orijinalden alıntı: the_KHA
bendede tavsiye olumsuz bir örnek
K.çekmece/ÇAKIRCA MOTOR
uzak durun ! tam tatlı su kurnazı
Kimse'' Temalak rumuzlu'' kardeşe bir şey demesin lütfen.Aynı rezilliği bende artı motorda yasadım.2016 aldım joymax i ,eskı sahibi oraya gidermiş.Bende 2 ay falan garantisi var dedim.Yağa oraya gidim damga vurdururum .garantisi olmesin dedim.30,40 tl idı dısarda 100 dediler,su yag dediler tamam dedim. damgası olsun garantinin dedim.Bir girdi motor 1000 tl..işte dediler kayış,varyatör temızliği,yag ,balata .DEdim temiz bineriz.Mahalledeki motorcum baktı listeye..yarısı fazladan yazılmış.Dedim daha gitmem .Türkiye servis kafası mikerler adamı dedim kendimce..Abi baktım ısık yanıyor.Joymax yeniyim,2 yasında motor.Bu arada, yıl 2018 fiyatları tasavvur edin.Şİmdiye yazmadım üseniyordum.Hangi yag iyi diye bakarken Temalak arkadası okudum.Dedim Ali yaz artık.Bır saattir eski uyelığımı hortlatmaya calısıyom:))Isık yanıyor .Motor yeni servisten cıkmış.Delircem.Sorun ne dedim.Sildik makına ile ekzos sensöru dediler,,Sıfırı ıyı para.o zamanın parası 850 falan.Ulan yine yandı işi bırak yine git.Aynı.sildiler.Bakıyom nete iyi para..Dedim dışardan cıkma yapim.Buldum bakırköyde 150 tl ye.Mahallede dedim takın.Sokunce elde kalan bir şeymiş.Çıkmasını buldum. elimizde kalmasın dedim.Çocuk bir baktı.Abi kablolarla oymamışlar bunun dedi ..Ne diyonla amk dedim.Toplasana dedim sunları.1 dk surmedi.Isık söndü.Abi kafayı yicem.Nasıl sinir oldum.Neye yanim verdiğim o zamanki tonla parayamı,işi bırak git gelleremi,keriz gibi düdüklenmemi...Kimse burada Konuyu acan Temalak kardesime laf etmesim.Sonuna kadar haklı.Benim sahitlerimde var.Çıkma Parcada elimde kaldı.Adam kacıyor ,Kalfayı bırakmış dukkanda.Para yok dedirtiyor.Yag aldımda oyle kurtardım çıkma paramı.O da 3 cu gidişimde..Camia leş amk:(Çapadan ben artık sevpaya gidiyorum.Çok uygun diyemem ama kesinlikle işin karşılıgını alıyorsun arkadas.Net.Agır işlerimde ben ordayım sahsen .Güven veriyorlar bana...Durum bu.Adalet yerini bulsun.Herkes hakkını tabiki alsın ama ticari ahlak başka bir mevzu..Saygılarımla...
-
Yokmu avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir servis? Eüpsultan yada Gaziosmanpaşa'ya yakın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X