Şimdi Ara

istanbulda esenler civarı metroya yakın otel tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birhafta - 10 gün içinde, Gece havalimanına inecem, saat 23 civarı atatürk havalimanındayım.
    o saatte Yenikapı-Atatürk havalimanı metro hattı ile ulaşabileceğim bir otel arıyorum. ertesi gün yine aynı metroyu kullanarak tekrar havalimanına gitmem gerek.
    Bu sırada yine metro ile esenlere geçip izmit'e git-gel yapıcam ufak bir iş için.

yani esenler civarında metroya yakın tavsiye edebileceğiniz otel var mı?
    daha önce tav airport otelde kaldım, ulaşım iğrenç,oda iğrenç (penceresi bile yoktu), ve 1 geceliğine 500tl ye yakın para verdim ( 110euro civarı). parasında değilim çocuk var işkenceye dönmesin dedim ama herşeye rağmen yine işkenceye döndü. servis zamanında gelmedi az kalsın uçağı kaçırıyordum,uçak rötar yapmasa kaçmıştı zaten. acayip rezillik yaşadım. bu nedenle tavsiyeye ihtiyacım var. o çevreyi bilen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oulmes -- 25 Eylül 2017; 16:31:3 >

• Trivago hotels ve Google maps ile halledebilirsin bence bu kadar özel bir soruyu kimsenin cevaplayacağını sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim sorun şu ki, o civarda özellikle aksarayda çok yamuk oteller var ve google haritalarda metro duraklarını tek tek buluyorsun. biraz uğraştırıyor yani.oteller buldum bikaç tane ama esenleri tam bilmediğim için duraktan o otele geçiş çocukla kolay olur mu yürüyerek gece 11de ona emin değilim. bu nedenle sordum.
    çocuk olmasa ve gece 11de orda olacak olmasam hiç problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oulmes -- 25 Eylül 2017; 21:11:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.