Şimdi Ara

İstanbulda ing kursu (ucretli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yakin zamanda ise girecegim umarim girebilirim.

Elime para gectikten sonra ing kursuna gitmek istiyorum yabanci dil sart oldugu icin istanbulda bakirkoy sisli basaksehir gibi yerlere cok rahat gidebilirim iyi oldugunu dusundugunuz kurslar varmi. Mecidiyekoyde kurslar iyi diyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Nerede oturuyorsun?
  • cCc_lollol_cCc C kullanıcısına yanıt
    Esenler

• Bakırköy dilko ya başladım geçen hafta b1 sınıfına. Hocadan baya memnunum ama diğerleri nasıl bilmiyorum.

English Time, amerikan kültür ve Akın dile baktım.
    English time sınav sonrası direkt salladım
    Amerikan kültür de franchising o yüzden emin olamadım ama sınıflar max12 kişi olması lazım. Dilko da 18iz
    Akın dilde intermediate haftasonu sınıfı yoktu

Dilko veya akın dil öneririm ama hepsinin seviye belirleme sınavlarına girip yaklaşımlarını karşılaştır bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srenkenstein kullanıcısına yanıt
    Sifirdan ogrenim icin olucak ama suanda kendimi test etmedim belki giris seviyesi

• kadir basarmak kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. En iyisi gidip konuşman.
    Bu arada ben Başakşehir'den Bakırköy'e gidiyorum. Başakşehir'de düzgün bir kurs olduğunu zannetmiyorum.

Mecidiyeköy yakınsa hem ordaki hem de Bakırköy'deki Dilko ile konuşabilirsin. Ya da diğer kurslar ile. Hangisi içine sinerse en son kararını verirsin.
  • srenkenstein kullanıcısına yanıt
    Benimki suan icin acele degil ise girip para kasmam lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce dil kursu tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Almanca kurs tavsiye
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kursa falan hiç gerek yok, artık netten her şeyi öğrenebilirsin. yeter ki iste.

dil kursta öğrenilmez. bir sınıfa gidip ders dinleyerek öğrenebileceğiniz tek şey gramerdir, yani dil bilgisidir. ve belli başlı kurallar, hocaların deneyimleri vs.. ki zaten bunların hepsi internette mevcut. ama bunlar bile size ingilizce öğretemez, ingilizce öğrenebilmek için öğrenmeyi istemeniz ve kendiniz çalışmanız gerekli. okuma, cümle kurma, konuşma pratikleri. pratik pratik pratik... sayısız defa ve düzenli olarak. öğrenmem istediğiniz dil hayatınızın ufak çaplı bir parçası olmalı. her gün 45 dakka ayırıp pratik yapmalısınız.

tabi ki teorik çalışma (yani kelime ezberi vs) de yapacaksınız ki zaten kursun size verebileceği tek şey budur, ki bunun da çok az bir kısmını verir kurs. kursun vereceği kısım da nette fazlasıyla mevcut.

bence kursa vereceğiniz her kuruşa yazık. eğer: "sıfırım, nereden başlayacağımı bile bilmiyorum, o dersleri almaya mecburum" diyorsanız, zaten sıfırdan tüm konuların derslerini video olarak nette yayınlayan kurslar var. istersen parayla satın alıp sınıfta canlı olarak dinleyebileceğin dersin tamamını video olarak kaydedip nette yayınlıyor kurs. tüm dersleri yayınlıyorlar. tek farkı, sınıfta dinlemiyorsun da pc başında dinliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim dogru soyluyorsunuz

• american life kursları iyi diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.