Şimdi Ara

İstanbulda Öğrenci Evi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • doğma büyüme istanbulluyum, 5 senedir beyoğlunda yaşıyorum. sadece emlak piyasasıyla ilgili bilgi almak istiyorum. söylediklerim doğru gerçekten o fiyatlara ev bulan üst dönemler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wukian W kullanıcısına yanıt
    3+1 deniz manzarlı ortaköy beşiktaş hayal hocam bunlar

• Kardeşim ailemde neredeyse herkes insaat sektorunde calisiyor ben senin yerinde olsam 1100 1200 e bodrum ev falan bakacagina assagi yukari o fiyata 4.leventte metroya 50-100 metre dublex evler var veya ust katlarda genis evler.Heryere ulasim rahat ve avmlere olsun cogu yerde dibinde her bakimdan bjk ortakoyden geri kalir yani yok.Yurume mesafesinde etiler ve club tarzi mekanlar var ayni sekilde leventte de var.

• Bilader gel Uskudar iki kisisiniz 1+1 bulun max 1200e bulursunuz. Su an camide yatiyorum emlakcilarin acilmasini bekliyorum

• 1350tl burs+1000tl evden diyon rahat rahat olur 2350tl ile. Ben boğaziçinde yurtta kalicam bursum yok bi hesap yaptım aylık 1000tl yetiyor bana ilk yıl hazırlıkta. Yurt-yemek 250tl eve gidiş için aylık 100tl kalanı da bana kalıyor işte 650tl harçlık yeter heralde aylık. Yetmezse daha fazla isterim zaten tatil vs. Yapmak istersem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.