Şimdi Ara

İstanbulda Pansiyon Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar istanbulda 10-15 gün kalabileceğim ucuz bir pansiyon biliyormusunuz bilen varsa bi yardımcı olabilirmi acaba.
    Anadolu-avrupa fark etmez Şimdiden herkeze teşekkürler.8 Aralık 2009 dan itibaren istanbulda olucam.

• Dostum ben geçen hafta sonu oradaydım. Taksim yakınında bir otelde kaldım. 15 tl gecelik. yatak çarşaf vs temizdi ama banyo ve tuvalet içinde ve kapısı yok sadece perde kapı gibi çekmişlerdi. iyi değildi yani. 2 gün için kalınabilir bir yerdi.
    yeri ise taksimde çiçekçilerin ordan aşağı iniyorsun 150 mt sonra kırmızı ışıkları geçince karşıya atla ilk arada hemen sağda adını hatırlamıyorumda tarif ettiğim yerde sıra sıra 3-4 tane bu tarz otel vardı.
    bir bak istersen.
  • dostum istanbulda değilim izmirdeyim ama dikkat et ucuz olsun diye o biçim yerlere gitme birde bayan tanıdığın falan gidecekse kesinlikle şöle düzgün yere gitsin görüyoruz tv lerde fuhuş operasyonlarını
  • vala taksimdeki yere bi giderim. tek başıma gideceğim için fazla sıkıntı olmaz sanırsam rizeden gidicem istanbula iş aramak için gidiyorumda gemiciyim birkaç şirkete başvuru yapmam lazım ve akrabalarada kalmak istemiyorum artık şansımıza ii bi yer bulurum inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizeliusak

vala taksimdeki yere bi giderim. tek başıma gideceğim için fazla sıkıntı olmaz sanırsam rizeden gidicem istanbula iş aramak için gidiyorumda gemiciyim birkaç şirkete başvuru yapmam lazım ve akrabalarada kalmak istemiyorum artık şansımıza ii bi yer bulurum inş.

gemi adamıysan dert etme parayı siz iyi kazanıyorsunuz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

quote:

Orijinalden alıntı: rizeliusak

vala taksimdeki yere bi giderim. tek başıma gideceğim için fazla sıkıntı olmaz sanırsam rizeden gidicem istanbula iş aramak için gidiyorumda gemiciyim birkaç şirkete başvuru yapmam lazım ve akrabalarada kalmak istemiyorum artık şansımıza ii bi yer bulurum inş.

gemi adamıysan dert etme parayı siz iyi kazanıyorsunuz :D

öle diosunda paralar suyunu çekti da cepte para kalmayınca ne edecen mecburen ucuz pansiyon arıcam.:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbulda Ulaşım - YARDIM -
    10 yıl önce açıldı
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.