Şimdi Ara

istanbulda RAY-BAN gözlük (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

arkadaşlar işsizim bi gözlüğe 200-250 veremem. babamın bağkurundan faydalanıyorum. benim gözlüğüm var. bu eskidi 3 senedir kullanıyorum. zaten kontrolede gitmem lazım. yanlız şunu öğrenmek istiyorum. Gözlüğümlemi gideyim yeni bi gözlük alıcam reçeteye yazarmısınız diyim yoksa gözlüksüz gdip daha önce kullanmadım gözlük reçeteyemi yazdırayım. Yani gözlükle gidip zaten senin gözlüğün var reçeteye yazmam diyebilir mi ?

yanılmıyorsam bir kişinin 4 yılda bir çerçeve hakkı var. 6 ayda bir de cam hakkı.
    eger o karne son 4 yılda bir çerçeve almadıysa istersen altın kaplama çerçeveyle git doktoro doktora bir tane daha yazdırabilirsin. ama tarihleri tam olarak bilmiyorum 4 yıl olmayabilir bir araştır

• www.gozlukcu.net dende bakabilirsin fiyatlara :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

quote:

arkadaşlar işsizim bi gözlüğe 200-250 veremem. babamın bağkurundan faydalanıyorum. benim gözlüğüm var. bu eskidi 3 senedir kullanıyorum. zaten kontrolede gitmem lazım. yanlız şunu öğrenmek istiyorum. Gözlüğümlemi gideyim yeni bi gözlük alıcam reçeteye yazarmısınız diyim yoksa gözlüksüz gdip daha önce kullanmadım gözlük reçeteyemi yazdırayım. Yani gözlükle gidip zaten senin gözlüğün var reçeteye yazmam diyebilir mi ?

yanılmıyorsam bir kişinin 4 yılda bir çerçeve hakkı var. 6 ayda bir de cam hakkı.
    eger o karne son 4 yılda bir çerçeve almadıysa istersen altın kaplama çerçeveyle git doktoro doktora bir tane daha yazdırabilirsin. ama tarihleri tam olarak bilmiyorum 4 yıl olmayabilir bir araştır

bunu yapınca güneş gözlüğünü numaralımı veriyorlar yoksa normal olarakmı ? yıllardır lens kullanıyorum ben gözlük filan yazdırmadım kimseye nasıl oluyor tam bilen varmı ne yapmak lazım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.