bnm hep takıldıgım onur optik var. cam işleri falan uygun sirkeci-platin han a girince hemen ilk katta. tabi hemen alma o çevreyi biraz dolaş pazarlık yap. fiyatta inmeyince peşin para vercem falan filan diye soyle
ya ben optik alıcamda doktora gidip reçeteye yazdırınca ucuza alıyormuşuz doğrmu
bi gözlükte bana lazım esasında sabah iş e giderken çok zor oluyo
quote:
ya ben optik alıcamda doktora gidip reçeteye yazdırınca ucuza alıyormuşuz doğrmu
dogru yaklaşık40-50 ytl sanırsam
quote:
Orjinalden alıntı: celalcaner2
quote:
bu devleti soıymanın hırsızlık yapmanın diğer yolu etrafımda 2.5 milyar kazanıp böle son model güneş gözlüğü alan övünen insanları da gördüm .... bizde yapmasını biliriz ama bu bir hırsızlık!!!!!!!!!!!!!bunu yapanların ....
onların altına birde converse çek
quote:
Orjinalden alıntı: virtusft
quote:
quote:
bu devleti soıymanın hırsızlık yapmanın diğer yolu etrafımda 2.5 milyar kazanıp böle son model güneş gözlüğü alan övünen insanları da gördüm .... bizde yapmasını biliriz ama bu bir hırsızlık!!!!!!!!!!!!!bunu yapanların ....
nasıl böyle güneş gözlüğü alacaksın güneş gözlükleri reçeteyle alınmazki
quote:
Orjinalden alıntı: Coder85
quote:
quote:
quote:
nasıl böyle güneş gözlüğü alacaksın güneş gözlükleri reçeteyle alınmazki
öff bırakın şu markayı ya özenti tiki markası ... rayban a
quote:
quote:
quote:
arkadaş optik demiş yani herkesin kullanıgı bir çerçeve bir tanede numaralı cam olarak algıladıgım için ve sigortasını ödeyerek göz problemi oldugunda gözlük alma hakkı oldugunu bildigimden doktora yazdırdıgında ne kadar fark edecegini bildirtmek istedim.
hemen laf sokmuşsun düzeltmeni bekliyorum. belkide arkadaşın gözleri bozuk maddi durum yüzünden yada masraf çıkmasın diye gözlük almıyor. yada tekrar masraf çıkamsın diye eski cam ve çerçevelerini degiştirmiyor. Sen bunları düşünerek mi söyledin?
lafımı söylediğim yer belli parası olupta çalanlara kardeş ona buna kıt kanaat geçinen insanlarA DEGİL
arkadaşlar işsizim bi gözlüğe 200-250 veremem. babamın bağkurundan faydalanıyorum. benim gözlüğüm var. bu eskidi 3 senedir kullanıyorum. zaten kontrolede gitmem lazım. yanlız şunu öğrenmek istiyorum. Gözlüğümlemi gideyim yeni bi gözlük alıcam reçeteye yazarmısınız diyim yoksa gözlüksüz gdip daha önce kullanmadım gözlük reçeteyemi yazdırayım. Yani gözlükle gidip zaten senin gözlüğün var reçeteye yazmam diyebilir mi ?