Şimdi Ara

istanbulda RAY-BAN gözlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rayban gözlükler istanbulda peşin fiyata alabileceğim neresi var bilen varsa pm atarsa sevinirim

• sirkeci yakınsa bir sürü gözlükçü var orda
  • evet oradan hangisi gideceğim oraya
  • e=mc2 demedimki arkadasım sirkeciye yolun düşünce begendıgın bır dukkana gır begendıgın bır bır gözlüğü peşin para ile alacaksın kapişş

quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

evet oradan hangisi gideceğim oraya
  • arkadaşımm doğubankın karşısında kozan optik var..

ben geçen sene almıştım

polarize 280 ytl

baya araştırdım ve en uygun oarada buldum..

aman haa dikkat et..

garantili al..

bazıları kendi garanti veriyor.. kaçak anlıyacağın.. bundan fiyatları düşük oluyor..
  • garanti falan pek önemli deil benim için doğu banktan aldığım bişi bozulmadı çok şükür dikkatli kullanınca sorun olmuyor garantiyle pek işim olmadı
  • quote:

garanti falan pek önemli deil benim için doğu banktan aldığım bişi bozulmadı çok şükür dikkatli kullanınca sorun olmuyor garantiyle pek işim olmadı

orjinal olması için garantili al diyo zaten gözlüğün bozulacağını sanmıyorum doğubanktan aldığın ürünler gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orijinal Ray-ban
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eminönü'nde tezgahta almayanları dövüolar. 10 YTL'ye...
  • bnm hep takıldıgım onur optik var. cam işleri falan uygun sirkeci-platin han a girince hemen ilk katta.
    tabi hemen alma o çevreyi biraz dolaş pazarlık yap. fiyatta inmeyince peşin para vercem falan filan diye soyle
  • ya ben optik alıcamda doktora gidip reçeteye yazdırınca ucuza alıyormuşuz doğrmu
  • bi gözlükte bana lazım esasında sabah iş e giderken çok zor oluyo
  • quote:

ya ben optik alıcamda doktora gidip reçeteye yazdırınca ucuza alıyormuşuz doğrmu

dogru yaklaşık40-50 ytl sanırsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

quote:

ya ben optik alıcamda doktora gidip reçeteye yazdırınca ucuza alıyormuşuz doğrmu

bu devleti soıymanın hırsızlık yapmanın diğer yolu etrafımda 2.5 milyar kazanıp böle son model güneş gözlüğü alan övünen insanları da gördüm .... bizde yapmasını biliriz ama bu bir hırsızlık!!!!!!!!!!!!!bunu yapanların ....
  • onların altına birde converse çek
  • quote:

quote:

quote:

bu devleti soıymanın hırsızlık yapmanın diğer yolu etrafımda 2.5 milyar kazanıp böle son model güneş gözlüğü alan övünen insanları da gördüm .... bizde yapmasını biliriz ama bu bir hırsızlık!!!!!!!!!!!!!bunu yapanların ....

nasıl böyle güneş gözlüğü alacaksın güneş gözlükleri reçeteyle alınmazki

• quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

quote:

quote:

quote:

nasıl böyle güneş gözlüğü alacaksın güneş gözlükleri reçeteyle alınmazki

• öff bırakın şu markayı ya özenti tiki markası ... rayban a
  • quote:

quote:

quote:

arkadaş optik demiş yani herkesin kullanıgı bir çerçeve bir tanede numaralı cam olarak algıladıgım için ve sigortasını ödeyerek göz problemi oldugunda gözlük alma hakkı oldugunu bildigimden doktora yazdırdıgında ne kadar fark edecegini bildirtmek istedim.

hemen laf sokmuşsun düzeltmeni bekliyorum. belkide arkadaşın gözleri bozuk maddi durum yüzünden yada masraf çıkmasın diye gözlük almıyor. yada tekrar masraf çıkamsın diye eski cam ve çerçevelerini degiştirmiyor. Sen bunları düşünerek mi söyledin?

• lafımı söylediğim yer belli parası olupta çalanlara kardeş ona buna kıt kanaat geçinen insanlarA DEGİL
  • arkadaşlar işsizim bi gözlüğe 200-250 veremem. babamın bağkurundan faydalanıyorum. benim gözlüğüm var. bu eskidi 3 senedir kullanıyorum. zaten kontrolede gitmem lazım. yanlız şunu öğrenmek istiyorum. Gözlüğümlemi gideyim yeni bi gözlük alıcam reçeteye yazarmısınız diyim yoksa gözlüksüz gdip daha önce kullanmadım gözlük reçeteyemi yazdırayım. Yani gözlükle gidip zaten senin gözlüğün var reçeteye yazmam diyebilir mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.