Bildirim
Yeni nesil Ray-Ban Meta akıllı gözlükte ekran olacak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şuan sadece 3, beş dil desteği ile çalışıyor düne kadar iphone uygulaması bile çalışmıyordu, Bunlar bu gözlüğü bu kadar çok satacaklarından haberdar bile değillerdi bence. Peynir ekmek gibi satınca projeye asıldılar şuan 2 günde bir update geliyor hala türkçe desteği yok...
-
Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Hala Samsung dışında ki androidler ile bağlantı sorunu var. App ve ses aynı anda baglanamiyor. Ancak telefonu yeniden başlatınca mümkün. Gözlüğü kılıfa koyup çıkarınca, telefonu yeniden başlatmak gerekiyor
-
Meta AI’da çok dil desteği olmadığı ve görece ufak bir model olduğu için açıkçası beni pek heyecanlandırmadı. Evet, İngilizce biliyorum ama ana dilde kullanımın kolaylığı ve rahatlığı bambaşka. Bu yüzden Gemini 2 entegreli gözlükler için daha heyecanlıyım. Tabii, Meta gibi iOS uyumu sağlamazsa, o da kötü olur.
Google’ın etkinliklerde sürekli ‘hep birlikte geliştirelim’ modunda konuşmasına rağmen, iş gerçeklere gelince öyle olmadığını görüyoruz. Örneğin, Meta’nın HorizonOS (ki Android tabanlı) için Google Play Store entegrasyonu talebini reddetmesi, aslında bu iş birliği havasının pek de samimi olmadığını gösteriyor.
Yani demem o ki, Android XR’ın da Apple ile entegrasyonu çok iyi olmayabilir. Bu da kullanıcı deneyimini sınırlayabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X