Şimdi Ara

Sony’nin yeni INZONE monitörü ortaya çıktı: OLED ekrana sahip olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony’nin yeni INZONE monitörü ortaya çıktı: OLED ekrana sahip olacak
    PlayStation markası ile 30 yıldır oyuncuların gözdesi olan Sony, geçtiğimiz yıllarda Playstation 5 sistemi için geliştirilmiş INZONE marka ürünlerini tanıtmıştı. Bu marka altında birçok kulaklık ve monitör tanıtan firma, bu markaya yeni ürünler eklemeye devam edecek gibi görünüyor.

Ayrıca Bkz.PlayStation 6 için iki farklı işlemci geliştiriliyor: Peki neden?

OLED ekranlı INZONE monitörü yakında tanıtılabilir

2022’de Playstation 5 sistemine eşlik etmesi için hayata geçirilen INZONE markası, yakında yeni ürünlere kavuşabilir. Weibo platformunda 孤城Hardware tarafından ortaya atılan iddiaya göre Sony, OLED panele sahip yeni bir IZNONE monitörü üzerinde çalışıyor. 

Sony’nin yeni INZONE monitörü ortaya çıktı: OLED ekrana sahip olacak
    Cihazın, her açıdan geçtiğimiz yıllarda tanıtılan INZONE M9 monitöre benzemesi ancak OLED panele sahip olması bekleniyor. Cihazın teknik özellikleri henüz belli değil ancak OLED panelin 1440p veya 4K çözünürlüğe sahip olması bekleniyor. Yaklaşık 1000$ fiyat etiketine sahip olması beklenen yeni monitörün 25 Eylül’de tanıtılacağı da gelen bilgiler arasında.

Kaynak:https://wccftech.com/sony-brand-new-inzone-gaming-monitor-oled-launch-this-month/

• Bu saatten sonra oled monitör almayan pişman olacak herhalde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu İnternete videolar var olee bildiğin oyunun içindeki ışıkları yansıtıyor diğerinde renkler sonradan ekleme gibi. Oled abi ya diyorsun da rekabetçide hiç bir önemi yok. Ve hala çok pahalı maalesef.

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    Yanma problemini aştık deseler hemen alırım ama işte o kısım düşündürüyor maalesef hocam bir süre daha mini led IPS den devam bence

• Apsny A kullanıcısına yanıt
    uzun süre ekranı acık tutuanlar icin ideal bir kullanım şekli yok neticede belli saatlerde kullanım icin uygun bu oled sonucta yanıyor ben hep gecmek istiyorum ama oled yanması beni deli ediyor ben 4 5 kadar ekrana bakıyorum hep acık kalıyor gece

• 27 inç olan OLED TR fiyatı 3 tane PS5 yakın olacaktır tahminim

• Apsny A kullanıcısına yanıt

Ben de onu bekliyorum, yanma problemi için 5 sene garanti versin ürün güvence versin hemen almaya hazırım. OLED'in görüntü kalitesi üstünlüğü

tartışmasız, 2. nesil QD-OLED TV'm var, PC'deki IPS monitöre dönünce gözüme çok kötü geliyor. Birsürü OLED monitör çıkıyor iyi güzel de, windows desktopta

10 saat açık iş yaptığım PC'de yanma oluşmayacağına nasıl güvenip de alayım, TV'lerde artık yanma olayı normal tüketici için yok denebilir. İşkence testlerinde

6-12 ay 7/24 CNN açık zar zor haber bandı iz bırakabiliyorlar o da eskiye göre çok az. TV'de izlediğim içerikte sabit görüntüler olmadığından yanacağını düşünmüyorum

ama monitörde cidden soru işareti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 23 Eylül 2024; 10:43:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Evet bir sıkıntı da ufak monitörlerin TV'lere göre gereksiz yüksek fiyatlandırılması. 65" oled tv fiyatına çıkarırlar.

• Vain kullanıcısına yanıt

65S95B oled kullanıyorum Rtx 4080 Süpper ile , Oled keyfi cidden başka

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Bende de aynısının C serisi var çok memnunum görüntü kalitesinden. Biraz ufağını yapsalar LG C serisi gibi 42" falan monitör niyetine PC'ye alınabilir aslında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.