Sony’nin yeni INZONE monitörü ortaya çıktı: OLED ekrana sahip olacak
-
-
Bu saatten sonra oled monitör almayan pişman olacak herhalde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu İnternete videolar var olee bildiğin oyunun içindeki ışıkları yansıtıyor diğerinde renkler sonradan ekleme gibi. Oled abi ya diyorsun da rekabetçide hiç bir önemi yok. Ve hala çok pahalı maalesef.
-
Yanma problemini aştık deseler hemen alırım ama işte o kısım düşündürüyor maalesef hocam bir süre daha mini led IPS den devam bence
-
uzun süre ekranı acık tutuanlar icin ideal bir kullanım şekli yok neticede belli saatlerde kullanım icin uygun bu oled sonucta yanıyor ben hep gecmek istiyorum ama oled yanması beni deli ediyor ben 4 5 kadar ekrana bakıyorum hep acık kalıyor gece
-
27 inç olan OLED TR fiyatı 3 tane PS5 yakın olacaktır tahminim
-
Ben de onu bekliyorum, yanma problemi için 5 sene garanti versin ürün güvence versin hemen almaya hazırım. OLED'in görüntü kalitesi üstünlüğü
tartışmasız, 2. nesil QD-OLED TV'm var, PC'deki IPS monitöre dönünce gözüme çok kötü geliyor. Birsürü OLED monitör çıkıyor iyi güzel de, windows desktopta
10 saat açık iş yaptığım PC'de yanma oluşmayacağına nasıl güvenip de alayım, TV'lerde artık yanma olayı normal tüketici için yok denebilir. İşkence testlerinde
6-12 ay 7/24 CNN açık zar zor haber bandı iz bırakabiliyorlar o da eskiye göre çok az. TV'de izlediğim içerikte sabit görüntüler olmadığından yanacağını düşünmüyorum
ama monitörde cidden soru işareti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 23 Eylül 2024; 10:43:30 > -
Evet bir sıkıntı da ufak monitörlerin TV'lere göre gereksiz yüksek fiyatlandırılması. 65" oled tv fiyatına çıkarırlar.
-
65S95B oled kullanıyorum Rtx 4080 Süpper ile , Oled keyfi cidden başka
-
Bende de aynısının C serisi var çok memnunum görüntü kalitesinden. Biraz ufağını yapsalar LG C serisi gibi 42" falan monitör niyetine PC'ye alınabilir aslında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X