Şimdi Ara

İstanbulda tenis kursu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar istanbul avrupa yakasında tesin kursu tavsiye edicek olan varmı?Tenise başlamayı düşünüüyorum ama bilgim 0. Amacım 2-3 ay gidip bırakmak değil.Ufak çaplı turnuvalara katılacak düzeye gelmek.Tavsiyesi olan varmı acaba?

teşekkrüler

• upp arkadaşlar burayada yazayım

bakırköy sporun tenis kurslarının tarihleri 15eylülde açıklanscakmış

enka spor var istinyede başarılı bir klüp 10 derslik paket program 600küsur ytl dediler ancak bana çok uzak olduğu için gidemeyeceğim

ataköyde şenol günaydın hocanın verdiği özelders var (büyük ihtimal buna vereceğim) daha arayıp konuşmadım ancak saati 35 ytl yazıyor ve bir paket programdan söz edilmemiş. Şenol hocayı arayıp konuşacağım daha sonra buraya yazarım

Emlak bankası spor tesislerinide en kısa zamanda arayıp buraya tekrar yazacağım.
  • Merhaba,
    Bende tenise yeni başladım.8 özel ders aldım.Anadolu yakasında oturuyorum.Maalesef Avrupa yakasındaki yerlerden pek haberim yok.
    Ama 10 derslik paket 600 üstü bir rakam pahalı gibi geldi.
    Bence sana yakın yerlerde özel ders verenleri internetten bir araştır derim.Paket halinde dersi alıp ödeme yaparsan indirim yaptırman daha kolay olur.
    Kolay gelsin.
  • Merhaba
    hocam pmden msn adresini atarmısın yeni başlayanalr olarak yardımcı olalım birbirimize.Bende şu bak.sporun tarihlerini bekliyorum ona göre nerde başlayacağıma karar vereceğim. Mümkünse iletişime geçelim
  • tarabyada ankara kolejliler derneğine ait kortlarda torch tenis adı altında dersler veriliyor.kortlar yenilendi.hocalarda çok iyi ben daha önce oynuyordum.tesadüf eseri buldum orayı.fiyatlarda çok uygun.bir tesise bakın ve görüşün derim.pişman olmazsınız.telefon no:0 212 262 0040
  • arkadaşlar güncel bir tavsiye alabilir miyim ?
  • merhabalar bende sürekli tenis oynayacak partner arıyordum.Hatta belki ufak eksiklerimi gidermek için ders almak istedim.Biraz araştırma yaptım bu sıralar yeni açılan bi site var hem online yardım sağlanıyor hem rakip bulabiliyorsun hemde uluslararası tecrübelere sahip hocaların olduğu bir klüp onu araştırabilirsini derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya Yüzme Kursu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.