Şimdi Ara

İstanbulda Web Programlama Kursu arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır web programlamayla ilgileniyorum ancak profesyonel olmak için bu işi iyice öğrenmek gerekiyor ve bu işte evde oturarak tek başımıza yapabileceğimiz cinsten değil. Bu yüzden web programlama kurslarına gitmek istiyorum. (özellikle asp) İstanbulda bildiğiniz,önerebileceğiniz kaliteli kurslar var mı?

Fiyatlar hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. Orta düzeyde geliri olan bir aile olduğumuzdan çok yüksek fiyatlar ağır kaçabilir...

teşekkürler

• BilgeAdam var bu işte artık olmuş kuruluşlardan birisi web programlama grafik 6500 ytl idi ankaraya açılmasını bekliyorum bende gidicem
  • Boşversene bilge adamı ya. Tekelci zihniyet olmaya çalışıp, milletin kanını emiyorlar.
    Sana şurayı öneririm :http://www.btakademi.com/
    Hocaları ve ortamı çok iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black Spell

Boşversene bilge adamı ya. Tekelci zihniyet olmaya çalışıp, milletin kanını emiyorlar.
    Sana şurayı öneririm :http://www.btakademi.com/
    Hocaları ve ortamı çok iyidir.

Eğitim Adı : ASP.NET 2.0 Akademi : ASP.NET ile Web Programlama
    Süre : 36 Saat
    Fiyat : 500 YTL

36 Saat çok az değil mi?
  • "ASP.NET 2.0 Akademi eğitiminin amacı, hem temel hem de ileri düzeyde ASP.NET 2.0 konularının ve temel ASP.NET 2.0 bileşenlerinin incelenmesi, veritabanı ve xml gibi sıkça kullanılan altyapıların detaylı olarak öğretilmesidir. ASP.NET 2.0 Akademi eğitimi boyunca kullanılacak olan dil, .NET'in resmi dili olan C#'tır. Bu yüzden ASP.NET 2.0 eğitiminin verimli geçebilmesi için katılımcıların C# dilini biliyor olması gerekir. Eğer programlamaya ve .NET platformunda geliştirmeye yeni başlıyorsanız, ilk önce C# 2.0 Akademi eğitimine katılmanız önerilmektedir."

demişler. Sadece ASP.NET için yeterli 36 saat, ben de bu asp.net kursuna gitmiştim zaten.
    çok verimli geçtiğini söyleyebilirim.
  • Sürekli iş teklifleri geliyor ama tam olarak profesyonel olamadığımdan yapamıyorum.

Bu kurstan sonra asp bilgin hangi düzeye geldi?

Örneğin bir alışveriş sitesi kurmaya yeterli mi?( ya da ona benzer türde siteler)
  • Yardım lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ingilizce kursu önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgiadamın nessini boşvereyim bence çok güzel çalışıyorlar (derslere girmedim hiç) 4 yıldır microsoftan ödül alıyorlar ve kurs sonunda sınava giriyorsun eğer başarılı olursan adabe imzalı sertifika veriyorlar san daha ne olsun
  • Bilgeadam iyi güzelde 6500 ytl verecek durumumuz yok. Bu nedenle daha uygun kurslar arıyorum
  • aynen bende arıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aqua78

Bilgeadam iyi güzelde 6500 ytl verecek durumumuz yok. Bu nedenle daha uygun kurslar arıyorum

@emrcan, anladın mı neden boşverileceğini

arkadaşlar btakademiyi cidden tavsiye ederim. ne seviyeye geldin demişsin,
    şu anda asp.net ile her türlü uygulamayı yazabiliyorum, işim bu zaten.
  • Maddi olarak öle ama çok kaliteli bir yer ankaraya açılsın ilk yazılan ben olucam herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black Spell

quote:

Orjinalden alıntı: aqua78

Bilgeadam iyi güzelde 6500 ytl verecek durumumuz yok. Bu nedenle daha uygun kurslar arıyorum

@emrcan, anladın mı neden boşverileceğini

arkadaşlar btakademiyi cidden tavsiye ederim. ne seviyeye geldin demişsin,
    şu anda asp.net ile her türlü uygulamayı yazabiliyorum, işim bu zaten.

Arkadaşım sağol bilgilendirdiğin için.

asp.net ten önce c# öğrenmek gerekiyor. Bunun içinde kursa gittiğimi düşünürsek...

Eğitim Adı : C# Akademi : C# ile .NET Ortamında Programlama
    Süre : 48 Saat
    Fiyat : 690 YTL

ve

Eğitim Adı : ASP.NET 2.0 Akademi : ASP.NET ile Web Programlama
    Süre : 36 Saat
    Fiyat : 500 YTL

toplamda bin ytl yi geçiyor. Gerçekten bu kadar kısa sürede öğrenilebiliniyor mu? Tabi insanın azmine ve çalışmasınada bağlı ama yinede bana az geldi

• Arkadaşım sen de az geldi az geldi diyorsun yaf. İyi al sana buna git o zaman. 6,5 ay süresi.
    http://www.btakademi.com/guncelegitimler.aspx?ID=2

.NET AKADEMİ PROGRAMI

Başlangıç Tarihi 23 Haziran 2007 Cumartesi
    Eğitim Saatleri Cumartesi - Pazar 09:00 - 13:00
    Eğitim Süresi 6.5 Ay
    Kontenjan 12
    Eğitim Yeri BTAkademi , Kadıköy- İstanbul

İletişim bilgileri için tıklayınız.
    Eğitim Ücreti Sorunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 7 Haziran 2007; 14:11:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.