Şimdi Ara

Istanbulda ya$amak,hakkindaki du$uncelerinizi tek kelimeyle anlatacak olursaniz....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istanbul'da ya$amak ............... dır.

• Eglenceli berbart ve belirsiz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tıp

Eglenceli berbart ve belirsiz .
    iğrenç trafiğe maruz kalmaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıpıdık_Öldürmeli!

Alıntıları Göster
    kalabalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

kalabalık

Alıntıları Göster
    zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tıp

Eglenceli berbart ve belirsiz .
    İstanbulda ya$amak $$$$$$$$$$$'dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıpıdık_Öldürmeli!

Alıntıları Göster
    istanbulda yaşamak semte göre değişkendir şöyle ki. cihangir, nişantaşı veyahut kadıköy vb.. gibi lüks bir semtte yaşıyorsan gününüzü gün edersin. sanat galerileri, tiyatrolar, konser vb her türlü sosyal faaliyetin içinde olursunuz ama bağcılar,güngören, esenler vb. yerler gerçekten varoş, pis yerlerdir. zaten istanbul dediğin boğaz ve çevresidir gerisi yalan(lüks semtler dışında)

ya daha bugün eminönü-esenler otobüsündeyken bir olay oldu ;

esenlere(istanbulun en pis semti) gidiyorum en arkada yaşıtım 19 -20 yaşında bir çocuk bali çekiyordu olacak iş mi bu ? ortalık leş gibi kokuyordu bende oturduktan 3-5 dk sonra fark ettim. en arka köşede oturuyordum. o çocukda diğer köşede oturuyordu. ortama pis bir koku yayıldı motordan geliyor sandım yanılmışım.çocuk elindeki beyaz bir poşetle bali çekiyordu. sinir krizine girdim arkadaki bir abi olayı çakıp en öne gitti tabi. bişe desem ya beni bıçaklayacak yada ağzından jilet falan atacak. otobüste kalabalıktı şoförede söyleyemedim

semtin kalitesine göre insanlar değişiyor. istanbulda güzel yerde oturacaksın yoksa istanbul yalan olur. şişli,beşiktaş,kadıköy, cihangir, etiler, bebek vs vs bunların dışındaki semtler varoştur. oturulmaz.
    istanbulda çok büyük bir sınıf farklılığı var. esenler, bağcılar , vb yerlere sefer yapan otobüsler, dolmuşlar hep eski model.. ama beşiktaş, taksim, mecidiyeköy vb. yerlere giden otobüsler son model. kaç tane iett var ? böyle ayrımcılık olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patria o Muerte -- 17 Mayıs 2012; 17:23:31 >

• İstanbulda gezmek tozmak iyi güzelde. En son yaşayacağım yer olur orası. Allah kurtarsın ordakileride..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

İstanbulda gezmek tozmak iyi güzelde. En son yaşayacağım yer olur orası. Allah kurtarsın ordakileride..
    izmirde yaşıyoprum fakat istanbul diyince pişmanlık gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

İstanbulda gezmek tozmak iyi güzelde. En son yaşayacağım yer olur orası. Allah kurtarsın ordakileride..
    İki ucu şeyli değnektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

İki ucu şeyli değnektir.

Alıntıları Göster
    ne onunla olur ne onsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

ne onunla olur ne onsuz

Alıntıları Göster
    tiğıttır terk
  • quote:

Orijinalden alıntı: b4d00

izmirde yaşıyoprum fakat istanbul diyince pişmanlık gelir

İzmirin gözünü seveyim =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

tiğıttır terk

Alıntıları Göster
    MARTILARLA SİMİTİNİ PAYLAŞMAKTIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

istanbulda yaşamak semte göre değişkendir şöyle ki. cihangir, nişantaşı veyahut kadıköy vb.. gibi lüks bir semtte yaşıyorsan gününüzü gün edersin. sanat galerileri, tiyatrolar, konser vb her türlü sosyal faaliyetin içinde olursunuz ama bağcılar,güngören, esenler vb. yerler gerçekten varoş, pis yerlerdir. zaten istanbul dediğin boğaz ve çevresidir gerisi yalan(lüks semtler dışında)

esenlere(istanbulun en pis semti) gidiyorum en arkada yaşıtım 19 -20 yaşında bir çocuk bali çekiyordu olacak iş mi bu ? ortalık leş gibi kokuyordu bende oturduktan 3-5 dk sonra fark ettim. en arka köşede oturuyordum. o çocukda diğer köşede oturuyordu. ortama pis bir koku yayıldı motordan geliyor sandım yanılmışım.çocuk elindeki beyaz bir poşetle bali çekiyordu. sinir krizine girdim arkadaki bir abi olayı çakıp en öne gitti tabi. bişe desem ya beni bıçaklayacak yada ağzından jilet falan atacak. otobüste kalabalıktı şoförede söyleyemedim

semtin kalitesine göre insanlar değişiyor. istanbulda güzel yerde oturacaksın yoksa istanbul yalan olur. şişli,beşiktaş,kadıköy, cihangir, etiler, bebek vs vs bunların dışındaki semtler varoştur. oturulmaz.
    istanbulda çok büyük bir sınıf farklılığı var. esenler, bağcılar , vb yerlere sefer yapan otobüsler, dolmuşlar hep eski model.. ama beşiktaş, taksim, mecidiyeköy vb. yerlere giden otobüsler son model. kaç tane iett var ? böyle ayrımcılık olmaz.

Tek kelime?

Benim cevabım, cennet ...

• bunaltıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

bunaltıcı
    bi okadar iyi bi okadar kötü
  • Ba$lik bayagi bi ek$i terk olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

Tek kelime?

Benim cevabım, cennet ...

tek kelimeyle leş gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

İki ucu şeyli değnektir.

Alıntıları Göster
    Size kimyadan bi formülle anlatayım derdimi

P.V=N.R.T

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.