Şimdi Ara

İstanbulda yapılabilecek şeyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftalığına kuzenimle istanbulda olacağım neler yapabilirim bu süre zarfında ? Yaşlar 17 ev floryada nerelere gidebilirim taksim eminonu den sıkıldım artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayasofya ve sultanahmet fix olabilir. bir maçı stadda izlemek keyifli olabilir. ortaköyde kumpir, kadıköy moda da dondurma, kanlıca da yoğurt yenebilir. kadıköy çarşıda gezilip bağdat caddesinde tur atılabilir. fenerbahçe sahilde bisiklet turu olabilir... cahide 3d'de bir gece eğlence deneyimi yapılabilir. kumkapı da fasıl veya alternetif yenikapı'da ümit besen'e gidilebilir.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy-tr

ayasofya ve sultanahmet fix olabilir. bir maçı stadda izlemek keyifli olabilir. ortaköyde kumpir, kadıköy moda da dondurma, kanlıca da yoğurt yenebilir. kadıköy çarşıda gezilip bağdat caddesinde tur atılabilir. fenerbahçe sahilde bisiklet turu olabilir... cahide 3d'de bir gece eğlence deneyimi yapılabilir. kumkapı da fasıl veya alternetif yenikapı'da ümit besen'e gidilebilir.........

Teşekkürler listeye aldim:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esenler den yeşilyurta nasıl giderim veya herhangi bi otogardan
  • Ben de Kadıköy'ü, Moda'yı ve genel olarak Anadolu Yakası'nı merak ediyorum. Sizce nereleri nasıl gezeyim? Fenerbahçeli olduğumdan Kadıköy'ü hep gezmek istiyorum. Bağdat Caddesi, Boğa, Üsküdar, Moda sahili ve genel olarak Moda dışında güzel gezilebilecek nereler var? Büyük ihtimal yalnız olacağım. Tadını nasıl çıkarabilirim? Dondurma, yemek vs en iyi nerelerde yenir? Bilen biri varsa cevaplasın.
  • UP
  • Bu yazıyı okuyabilirsiniz, istanbul hakkında bayağı detaylı şeyler sunulmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.