Şimdi Ara

İstanbuldaki minibüsculer hakkinda ne dusunuyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • minibusculer ve dolmuscularin hepsi ayi hayvan okuz taxicilerde kendilerini dunyanin en onemli isini yapiyo saniyolar ve muhabbet ettiginde hepsinin onceden arabalar arazileri vardir sontadan boyle olurlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. dünya ülkesi taşımacılığı olan minibüsçülük-dolmuşçuluk, Türkiye'de tam da bu ülkelere yakışır şekilde rezil bir şekilde yapılmaktadır. Şöförlerin yüzde 99'u hanzoluğu matah sanan, en apaçi otomobilden bile daha apaçi süslemelerle donattığı aracıyla müşteri taşıyan ve yazıkki aracını Ferrari sanan, haklı olan normal sürücülerin üzerine yürüyerek güçlü ve onların tabiriyle delikanlı görünmeye çalışan ancak halbuki hayatın köpek gibi ezdiği bu kompleksli minibüs-dolmuş sürücüleri trafiğinde içine etmektedirler. Bu yüzden bu dışardan artis takılan eziklerin trafikten temizlenmesi şarttır. Ancak günümüz Türkiye koşullarında özellikle son 10 senedir omuzu düşüklük, hanzoluk, ilkeli duruş adı altında mahalle kahvesi kırosu edaları, delikanlılık adı altında yalan dolan palavranın gırla olduğu bu karakterlerin en tepemizdekilerden biz vatandaşlara kadar yayıldığı düşünülürse; ayrıca başımızdakilerinde bu yaygın hanzo takımlarını kendilerinden görüp rant için kollamaları sonucu Türkiye'de ne minibüsçülüğün, ne dolmuşçuluğun değişeceğini sanmam.

• Benim bir problemim yok..

Hatta dün yol onun hakkı olmasına rağmen bana bir minibüsçü yol verdi :)
  • Bence minübüscüler kürtajdan sağ kurtulmuşlardan kurulu bir meslek grubu şahsen sevmem binmem ıett den şaşmam ıett nin emrinde çalıştıkları için erguvan ve halk otobüslerini tercih ederim ama ıett nin resmi arabası ile halk otobüsü aynı anda gelse ıett ye binergm ise geç kalsamda minübüse binmem stres oluyorum dediğim gibi bana göre kürtajdan sağ kurtulmuş şoförlerden kurulmuş bir şoför grubu
    Insanlıktan nasibi yoktur.
    Not: Bu düşüncelerim % 90 için geçerli azınlığı ayrı tutuyorum
  • Arkadaşlar forumdaki bir minübüscü genç kaptan diye imza yazmış KOMIK YAHU. Genç hanz. olması gerekliydi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Arkadaşlar forumdaki bir minübüscü genç kaptan diye imza yazmış KOMIK YAHU. Genç hanz. olması gerekliydi bence

imza demişken sizde imzanızdaki sunroof kelimesini yanlış yazmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Arkadaşlar forumdaki bir minübüscü genç kaptan diye imza yazmış KOMIK YAHU. Genç hanz. olması gerekliydi bence

imza demişken sizde imzanızdaki sunroof kelimesini yanlış yazmışsınız.

Pardon :-D
  • İstanbul'da ki minibüsçülerin zor bir iş yaptıklarını düşünüyorum. Siz sadece bir sabah bir akşam işe gidip gelirken trafik çilesine dayanamazken adamlar sabahın 06:00'sından itibaren yaşamaya başlıyorlar bu durumu.

Bu iyi tarafını görmek oldu.

Ayrıca trafiği de katlediyorlar. mesela sağa çekip yolcu indirmezler. Hafif sağda indiriyormuş gibi çeyrek direksiyon kıvırır. Fakat yine yolu tıkar. Hiç umurunda olmaz. Siz tıkarsanız üzerinize bile sürerler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.