İyi gunler İstanbuldaki minubusculer, dolmuscular, taksiciler hakkinda ne dusunuyorsunuz?
%90 'ı trafiği katlediyor.
Dayaklıklar.
Sesini çıkarsan hemen ordu gibi oluyorlar.
Standart getirilmeli.
quote:
Orijinalden alıntı: Doğan.
%90 'ı trafiği katlediyor.
Dayaklıklar.
Sesini çıkarsan hemen ordu gibi oluyorlar.
Standart getirilmeli.
bağlarımız kuvvetlıdır bi arkadaşımızı yolda arabanın dışında görsek hemen ineriz aşağı
trafiği kafasına göre işgal eden insanların canını hiçe sayan sürücülerdir yakın arkadaşlarımın biri minibüsçüdür arkadaşım dahil bütün minibüsçüleri dövesim dalasım gelir iyileride var tabi hepsini aynı kefeye koymayalım
Dusunduklerimi yazsam sinirsiz ban yerim gerek yok ama ginede iki kelimeyle ozetlemek gerekirse ; cahil ve gormemiş ..
quote:
Orijinalden alıntı: Aziz Kancar
Dusunduklerimi yazsam sinirsiz ban yerim gerek yok ama ginede iki kelimeyle ozetlemek gerekirse ; cahil ve gormemiş ..
Düşüncene saygım var fakat genelleme herkesi.
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
quote:
Orijinalden alıntı: Aziz Kancar
Düşüncene saygım var fakat genelleme herkesi.
Alıntıları Göster
Kısaca, Kendi kurallarına göre araç kullanan kişiler topluluğu...
quote:
Orijinalden alıntı: ankay2
Kısaca, Kendi kurallarına göre araç kullanan kişiler topluluğu...
Alıntıları Göster
evlat olsalar sevilmezler. bakınız taksicilere adamın biriyle bir taksici kavga ediyor diye 20 si tek adama saldırıyor. kısacası it sürüsüler. arada işini düzgün yapan yüzde 2,3 kısmı tenzih ederim.
Simdiye kadar Gorduklerimin arasinda insana benzeyeni yok. Gormediklerim icin birsey soyleyemem.
quote:
Orijinalden alıntı: chtzdmr
Simdiye kadar Gorduklerimin arasinda insana benzeyeni yok. Gormediklerim icin birsey soyleyemem.
Hepsi trafik canavarı
quote:
Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD
Hepsi trafik canavarı
[sm=ok.gif
Birde oyleleri var ki, onde sis lambalari acik cakma zenon farlar son ayarda geziyorlar. Yoldaki musteri isiktan gelenin ne oldugunu bile anlayamiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: chtzdmr
Birde oyleleri var ki, onde sis lambalari acik cakma zenon farlar son ayarda geziyorlar. Yoldaki musteri isiktan gelenin ne oldugunu bile anlayamiyor.
Aslında genel olarak minibüsçülerin yapısı aynı istanbul veya başka şehir farketmiyor.Kurallara uymuyorlar.Başkası bir hata yaptığında küfredip korna çalarlarken kendileri aynı hatayı yaptığında yine karşı tarafa tepki gösterirler.
quote:
Orijinalden alıntı: senneanlarsindumbelek
Aslında genel olarak minibüsçülerin yapısı aynı istanbul veya başka şehir farketmiyor.Kurallara uymuyorlar.Başkası bir hata yaptığında küfredip korna çalarlarken kendileri aynı hatayı yaptığında yine karşı tarafa tepki gösterirler.
Alıntıları Göster
Hadi kurallara kafalarına göre uyarlar uymazlar onu geçtim .Neden müşteri gelsin diye kornaya basarlar?O durakta bekleyen adam zaten gelir biner yani sen basınca müşteri mi geliyor? Aksine o duraktaki insanlar, kornayı amacının dışında kullanan insan müsveddesi için çok güzel şeyler söylüyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Dobest
Hadi kurallara kafalarına göre uyarlar uymazlar onu geçtim .Neden müşteri gelsin diye kornaya basarlar?O durakta bekleyen adam zaten gelir biner yani sen basınca müşteri mi geliyor? Aksine o duraktaki insanlar, kornayı amacının dışında kullanan insan müsveddesi için çok güzel şeyler söylüyorlar
Alıntıları Göster
minibüsçüler hakkında değilde akrabaları hakkında düşünüyorum genelde.
quote:
Orijinalden alıntı: Du Hast
minibüsçüler hakkında değilde akrabaları hakkında düşünüyorum genelde.
Alıntıları Göster
minibüsçü her yerde minibüsçü
Hemen hemen hepsi trafigi katlediyor, ama kullandiklari cesit cesit kornalar hele o 8-10 tane sis farlari yokmu cok hosuma gidiyor, kullanis stilleri eglendiriyor beni ama bunlar isin trajikomik kismi o araca 10 tane sis fari konmasi sadece gorgusuzluk.
quote:
Orijinalden alıntı: Mono Italiano
Hemen hemen hepsi trafigi katlediyor, ama kullandiklari cesit cesit kornalar hele o 8-10 tane sis farlari yokmu cok hosuma gidiyor, kullanis stilleri eglendiriyor beni ama bunlar isin trajikomik kismi o araca 10 tane sis fari konmasi sadece gorgusuzluk.
Alayına giderliyim zaten bahane arıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Lazarotti
Alayına giderliyim zaten bahane arıyorum.
Alıntıları Göster
Edirnekapıdan sultançiftliğine gitmek için bindim bir gün. Hani bu kadarı da olmaz ya tam o hadise. Adamlar kendi şeritlerinden çıkıp, kaldırımdan geçip, karşıdan gelenlerin şeritlerine geçtiler ve milletin üzerine üzerine gidiyorlar. Hani birey değil de sürü oldukları için kendilerine çok güveniyorlar. Hani bunun bahanesi yok artık. İnsan evladı bunu yapamaz. Belki arada iyileri vardır ama ben o tiplere rastlamadım. İnşallah tez zamanda tükenir giderler.
quote:
Orijinalden alıntı: fenermaniac
Edirnekapıdan sultançiftliğine gitmek için bindim bir gün. Hani bu kadarı da olmaz ya tam o hadise. Adamlar kendi şeritlerinden çıkıp, kaldırımdan geçip, karşıdan gelenlerin şeritlerine geçtiler ve milletin üzerine üzerine gidiyorlar. Hani birey değil de sürü oldukları için kendilerine çok güveniyorlar. Hani bunun bahanesi yok artık. İnsan evladı bunu yapamaz. Belki arada iyileri vardır ama ben o tiplere rastlamadım. İnşallah tez zamanda tükenir giderler.