Şimdi Ara

İstanbuldan İzmir/Yenifoçaya yada Foçaya Nasıl Gidebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

‎7'İNCİ J.KOMD.ER.EĞT.A.K.LIĞI/YENİFOÇA/İZMİR

Nasıl Gidebilirim İstanbuldan ??????????

• Ben İstanbul Pendikde Oturuyorum Burdaki Turizm Şirketlerine Sordum Hiçbiri İzmir YEnifoça yada foçaya gitmiyr Nasıl iştir anlamadım :S
  • izmir garajina gel orda kime sorsan sana foca otobuslerini gosterir. Bu arada gecmis olsun
  • İzmirliler yaerdım edin :D
  • izmire gidiceksin ordan foçaya foçadanda birlige giden otobüsler var 15 dakka falan sürüyo
    Moralini bozmak gibi olmasın ama Allah yardımcın olsun 89gün boyunca anamdan emdigim süt burnumdan gelmişti ciddi anlamda psikolojik baskı var orda

• poffff tam yerıne dusmusun offf aman deyim ..dogu yolu gorundu sana..yumurtacı ol sen.karakolda nöbet olur arada bır gorev..komando olursan durmadan gorev..poffff..otogara gıttınmı gerısı kolay .orda sordunmu herkez bılır.dertetme..hemen teslim olma..gez biraz ,son anlarının tadını cıkar
    jandarma olsanda dert etme..teskerede jan.komando yazıyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Aslında Yokum -- 3 Kasım 2011; 16:04:46 >
  • İzmir garajda foçaya giden dolmuşlar olur atlarsın onlardan birine götürürler garajdan 1-1,5 saat sürer foça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırtınam.. -- 3 Kasım 2011; 16:10:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polatlıya nasıl gidebilirim?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

izmire gidiceksin ordan foçaya foçadanda birlige giden otobüsler var 15 dakka falan sürüyo
    Moralini bozmak gibi olmasın ama Allah yardımcın olsun 89gün boyunca anamdan emdigim süt burnumdan gelmişti ciddi anlamda psikolojik baskı var orda

anlamadıgım ne biliyormusunuz erzurumun karsın ilçelerine Allahın daglarına otobüs var foçaya yok nebiçim işdir anlamadım gitti

• izmir/foça olduğu için foçayı izmirde sanman normal :D geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.