Evet şimdi gördüm bana da gelmiş |
İstanbulkart 22 Aralık | Metro QR Geçiş %25, CarrefourSA 200'e 50, Bakiye Yüklemesi 100'e 20 TL İade (3. sayfa)
-
-
Henüz gelmedi 20₺ iade
-
Merhaba. Sanal Öğrenci İstanbul kartıma ilk kez yükleme yapacağım. 0.99 lira ekstra ücret kesiyor. Her seferinde böyle mi oluyor? Kesinti olmadan bu karta yükleme yapmanın bir yolu var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kredi kartıyla yüklemeye komisyon kesiyor. banka kartı veya ön ödemeli kartla komisyonsuz yükleyebilirsin
-
Tamamdır. Şimdi oldu. Teşekkür ederim.
Kredi kartı yükleme işlem masrafi her kk için geçerli değil.
100tl ykb yuklemesine 2.99 keserken vakıfbank kk Dan kesinti yapmıyor.
Kesinti çıkarsa başka kk deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbulkart 100 TL yükledim halen 20 TL yüklenmedi kayıt açtırdım herhangi bir geri dönüş yok
-
Bana da aynısı oldu müşteri memnuniyeti kapsamında bile olsa şimdiye kadar yatırılması gerekirdi, demek ki sorun olması halinde çözümün olmadığı bir kurummuş
-
Evet yakışmadı İBB'ye
-
Sorun bundan kaynaklı
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154710449#154710449
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana bu konuda bilgi verilmedi sizin iadeniz geldi mi?
-
yatmadı ve muhtemelen yatmayacak. konuyu açan arkadaşlar da bilgilendirmediği için haldır huldur şartları okumadan daldık :D
-
Perşembe günü yeni kampanyalar geliyormuş, beklemedeyiz bakalım...
Öncekine katıldıkta ne oldu açık rıza metni yok diye yatırmadılar
-
Onlar mı yatırmadı, yoksa kampanya şartları mı yerine getirilmedi
Anlamsız bir şart önemli olan karta tek seferde doğru miktarı yüklemek değil midir? Ayrıca geri dönüş yapılacağı söylendi ama şartlardan şunu yapmamışsınız bile demeye tenezzül etmediler
-
En önemli nokta o ama böyle küçük şartlar da oluyor. Örneğin garanti tüm kampanyalarının altına, fastpay geçerli değildir yazıyor. İstanbulda yaşamadığım için kesin konuşamam ama burada yazılanlara göre "satış sonrası hizmet" diyebileceğimiz işlem sonrası itirazlar vs hiç iyi değilmiş. Belki birebir görüşmede iyilerdir, bilemem.
Bunlar çok cins gerçekten. 3 hafta önce 153 ü aradım telefonda kartımı inceleyip tamam sorun olmaz artık yatar dedikleri kartıma sonraki kampanyalardan yine birşey yatmadı.
Bunlar işleri kolaylaştırmak yerine zorlaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Abuk sabuk şartlar koymuşlar e şartları şu an yerine getirdik şikayet kaydı da oluşturduk halen niye yatırmıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kampanya duyurusu için bildirim geldiğinde belirtmişler bu sefer: "İzinleri kontrol etmeyi unutma" diye...
Aynen öyle bana yatmayacak vs şeklinde bir geri dönüşte yapılmadı. Ayrıca telefonda destek kaydı açtıklarını geri dönüş telefon numaranıza yapılacak şeklinde konuşuldu. Çok amatörler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @n1LTR -- 28 Aralık 2022; 18:51:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X