Geçen starbucks'a 50 yükle 20 iade vardı. yükledim gelen giden olmadı. talep oluşturdum 1 hafta geçti arayan soran yok. bi daha yanından geçmem. |
İstanbulkart 22 Aralık | Metro QR Geçiş %25, CarrefourSA 200'e 50, Bakiye Yüklemesi 100'e 20 TL İade (2. sayfa)
-
-
2 saat geçti. İstanbulkart yüklemesine talimat gelmedi. Kayıt oluşturdum. Yatarsa yazarım. Dikkatli olmakta fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etienne Lantier -- 22 Aralık 2022; 17:32:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
carrefour'dan 204 liralık ürün aldım, ödeme yapmadan önce yanlış ürün verdiğni farkettim, söyledim düzelttiler. ama bu sefer de eksik getirmişler. sepet 204 liradan 173 liraya düşmüş. istanbulkart posunda ekran da yok fiyatı görelim. kartı okuttuk 173 lirayı çekmiş. gitti bizim 50 lira.
-
Uygulamayı ilk defa yükledim, e-mail izni verdim, açık rıza onay tamam, 100 tl yüklemeye 5 dk sonra 20 tl yi verdi.
Sorun çıkmadı.
-
20tl talimat 5dakika sonra geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi bana gelmedi bu galiba. 100 TL yükledim paycell'den ne paycell ne bu istanbulkart iade verdi.
-
100 tl yüklemiştim, gelen giden yok.
-
-
Yüzde 10 nays iadesi hemen geliyor mu? Bana gelmedi. Açıklamalarda 3 iş günü diyor.
2.99 TL masrafı var kkartı ile yükleme.
23:35 itibariyle ( tüm kontrol yapıldı - nfc tlf mevcut ) denendi ve 2 dk sonra hediye 20 TL bakiye talimati mesaji uygulamadan da geldi. Onu da hemen aktardım.
Haftaya perşembeyi bekleyin diyor :)+++
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbulkart'a aylık para yükleme limitim dolmuş.
Böyle bir limit mi vardı?
-
Evet. www.istanbulkart.istanbulhttps://www.istanbulkart.istanbul/ucretler-limitler
Evet sonradan yapılınca da kabul etmiyor.
-
Mail atıp şansımı denedim 😅 neyse naystan gelir %10 onunla idare ederiz bu seferlik
Masterpass da ' Hesap işyerine bağlı değil ' hatasının ne olduğunu bilen var mı? Kampanya yı son dk. bıraktım. Hata verince yapamadım.
sms veya email izni vermediğimiz için gelmedi tekrar 100 tl yüklesek gelir mi acaba saat 12yi geçti ama?
500 TL yada 750 TL olmalı. Garanti kkartı - bonuş flash ile sorun olmasa da mesela akbank yüklemiyor :((
Yükseltme imkanı var , müsteri hizmetlerini aramak ve belki abonman merkezleri.
Masterpasse kaydet seçeneğini işaretlemeden devam edebilirdin. Nays kartı kaydetmedi bende de, sanırım masterpassle çalışmıyor nays dinamik cvv yüzünden
EDIT: 9:16 da talimat gelmiş
Carrefoursa da dün 200 TL lik alışveriş yapmıştım, uygulamadan baktım henüz talimat yüklenmemiş. Yüklenen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenafl -- 23 Aralık 2022; 9:17:44 > -
Benim talimat gelmiş yarım saat önce yoktu şimdi gelmiş aldım iadeyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X