kustepe seyrantepe okmeydanı mınımum 500 tek otobus
floryaya gel panpa
Sahibinden com da Tarlabaşı olarak arat 400 tl den itibaren kiralık daireler var Stüdyo tipi yada 1+1.
quote:
Orijinalden alıntı: wortexxx
Sahibinden com da Tarlabaşı olarak arat 400 tl den itibaren kiralık daireler var Stüdyo tipi yada 1+1.
arkadaşım neye göre tarlabaşı ? adamın buranın yabancısı adama en pis yerlerden birini öneriyorsun.istersen hırsızların içine insin daha ucuzdur 300 e kasımpaşaya,hacıhüsreve... bu arkadaş için en uygun yer şişli civarı oda paylaşımı zaten kısa süreli yer arıyor.kimse 15 gün ev kiraya vermez zaten depozit isteyecekler.
tabi 4 leventte olsun beşiktaşta olsun çok uygun kiralıklar var sanki ben düşünemedim bir sen düşündün bravo Arkadaşın ilk mesajında söylediği kriterlere uyan yerlerden birisi Tarlabaşı ve hiç gezdinmi bilmiyorum bazı kesimleri düzgündür bakmakta fayda var. Öyle kestirip atma işkembeden sallama...
quote:
Orijinalden alıntı: Ipman
Bildiğim kadarıyla Beylikdüzü çok uzak kalıyor. Dolayısıyla taksiye binmem imkansızlaşır. Emlak sitelerinde Avcılar ve Bahçelievler'de 400 - 500 TL civarı evler var. Bu semtlerden Taksim'e gidiş geliş durumu nasıl? Örneğin elimde 20 kg lik aletle 19:00' da evden çıkıp 03:00'te döneceğimi farz etsek kaç vasıta değiştirmeliyim? Sabaha karşı taksiye binmem zorunluluk olur mu? Yoksa o saatte minibüs otobüs çalışır mı?
Merhaba,
Bahçelievler için bir kaç bilgi verebilirim. Basın Sitesi'nden Taksim'e direk otobüs var diye biliyorum. Şirinevler tarafından bir ev bulabilirsen zaten toplu taşımada bir sorun yaşamazsın. Soğanlı tarafından bir ev bulabilirsen ya iki araça bineceksin ya da Basın Sitesi'ne yürüyeceksin. Benim için yürünecek bir mesafede.
Saat 19.00'da otobüse bineceksen büyük ihtimalle ayakta gideceksin. Tabii ana durakta binersen oturarak gidebilirsin. Basın Sitesi ana duraktır mesela... Saat 24.00'dan sonra hiç bir toplu taşıma çalışmıyor diye biliyorum.
quote:
tabi 4 leventte olsun beşiktaşta olsun çok uygun kiralıklar var sanki ben düşünemedim bir sen düşündün bravo Arkadaşın ilk mesajında söylediği kriterlere uyan yerlerden birisi Tarlabaşı ve hiç gezdinmi bilmiyorum bazı kesimleri düzgündür bakmakta fayda var. Öyle kestirip atma işkembeden sallama...
kardeş biz istanbulun en varoşlarından en zengin semtlerine kadar anladın mı?
quote:
Orijinalden alıntı: serkanerşen
quote:
kardeş biz istanbulun en varoşlarından en zengin semtlerine kadar anladın mı?
he kardeş anladım istanbulun tapusu sendeymiş zaten tartışmaya gerek yok yaralı_06 sensin sanırım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme