Şimdi Ara

İstanbullular için faydalı bir Android uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android marketlerden önce donanım haberde.

CEP CADISI v1.1 İstanbul

''Android v 2.3 ve sonrasini destekler''

Not: Şuan için sadece İstanbul'a hizmet veren uygulamalarımız yakında diğer illeri de kapsayacaktır.

( Bu link 30 gün aktif olacaktır )

www.cepcadisi.com
    YTU Davutpasa Kampus ARGE 1B
    Binasi Zemin Kat. No:12
    Esenler Istanbul
    Tel: +90 212 483 72 00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykolko -- 30 Ağustos 2012; 15:18:03 >

• burası reklam yeri değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

burası reklam yeri değil
    Hocam Ankara için de olsa iyi olur uygulama ama isimde sorun var gibi geldi. Daha okkalı bir isim koyulması gerek bence. Her şeye burnunu sokmayı kendine amaç edinen kralcıları takma sen.
  • biraz daha açabilir misin ? bu uygulama ne yapar ne işe yarar ?
  • bikaç yorumum olacak program ile alakalı sitenizden denedim.tamamen size yararı olur belki diye görüş bildiriyorum...

1)En başta adı gerçekten çok kötü seçmişsiniz bence bir çok kullanıcı böyle düşünecektir
    2)Arayüz gerçekten çok ilkel duruyor.yüksek çözünürlüklü versiyonları varmı bilemiycem ama bu görünümde zaten yüksek çözünürlükle ekranlarda kullansak bile bişey farketmiyicek.
    3)Ayrıca web siteniz de çok vahim duruyor fikir güzel fakat görselliğe biraz önem verseniz firmaların da daha çok ilgisini çekebilirsiniz.
    4)Benim bu tarz bir programa ihtiyacım vardı.hemen denedim.Arnavut köy ömerli mahallesinde eczane arattım kadıköy de biyer buldu bana.Tabiki firmalar giriş yaptıkça seçenekler işe yarar hale gelecektir ama Google'ın altyapısından yararlanabilirseniz daha iyi olacaktır.

• isim konusunda berbat bi seçim yapmışsınız.uygulamaya uygun bişeyler koysanız daha güzel olur. mesala bu istanbul için bişeyler arayıp buluyorsa. ismini " istanBUL" gibi birşey ikonunuda küçük kaligrafik "i" harfi yapardım information yani bilgi edinme danışmanın i si gibi
     İstanbullular için faydalı bir Android uygulaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnox -- 31 Ağustos 2012; 10:48:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep Cadısı yeni versiyonu ile Google play'dehttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.minor.cepcadisi.
    Tüm yorumlar için teşekkürler zaman içinde geliştirmelerimiz sonrası beğeneceğinize eminiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.