Bildirim
istanbulu bilenlerden yardım bekliyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Birinci Ordu Karargah Destek Görev Lojistik Destek Komutanlığı birinci bakım bölük komutanlığı -
quote:
Orijinalden alıntı: ılkeer
arkadaşlar askerlik görevimi yapmak üzere usta birliğim
1'inci Or. Kh. Des. Gr. Loj. Des. K.lığı 1'inci Bkm. Bl. K.lığı
olarak yazıyor.Ankaradan gideceğim nerdedir nasıl gidilir. bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum
saygılar...
1.Ordu: Üsküdar, Selimiye'de.
Eğer otobüs ile gelirsen Harem Otogarında inmen lazım ki ordan yükün yoksa yürüme mesafesinde. Ama yükün varsa taksiyle en fazla 4 lira tutar. Özel araç ile gelirsen D-100'den ayrılmadan Üsküdar tabelalarını daha sonrada Selimiye tabelalarını izle. -
Kisa donemlere genelde sevk kagidinda ve e devlettr buranin eyupte oldugu yaziyor. Hatta bende ilk eyup hasdal a gitmistim. Gercek yer esenler metris kislasidir arkadaslar. Benim gibi istanbulu turlamayin sizde. Menderes metro istasyonunda inip caddeden atis alani dolmusuna binince ulasirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X