beylikdüzünü herkes görmeli mükemmel bi atılım içinde şu an
quote:
Orjinalden alıntı: experienced
Kusura bakma ama istanbul dediğin yer sur içidir ,geri kalan istanbulun köyü
hakkaten ya ben de köydeyim ama küçükbakkalköyde....
Dudullu
İstanbulun en nezih,en sakin,en yaşanası yeri İDEALTEPE'dir...
Sarıyer
beylikdüzü diyorum başka birşey demiyorumyaşamayanlar lütfen işkembeden sallamasıngece 2 de bile sokakta rahatça gezebileceğiniz belkide istanbuldaki tek semtayrıca temizliği , güvenliği , alışveriş merkezleri , düzenli sokakları , site düzeni , oturan insanların belli bir seviyede olması vs...
quote:
Orjinalden alıntı: g@me-over!!!
beylikdüzü diyorum başka birşey demiyorumyaşamayanlar lütfen işkembeden sallamasıngece 2 de bile sokakta rahatça gezebileceğiniz belkide istanbuldaki tek semtayrıca temizliği , güvenliği , alışveriş merkezleri , düzenli sokakları , site düzeni , oturan insanların belli bir seviyede olması vs...
sen böyle dedinya şimdi gece 2de maganda şahnler damlar beylikdüzüne :) en güzel semt olarak ben adalar derim büyük ada olur heybeli ada olur
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
quote:
Orjinalden alıntı: g@me-over!!!
sen böyle dedinya şimdi gece 2de maganda şahnler damlar beylikdüzüne :) en güzel semt olarak ben adalar derim büyük ada olur heybeli ada olur
aman dostum nazar değmesin
Ortam açısından Beyoğlu,Bakırköy
Sakinlik açısından Yeşilköy dolayları, Avcılar
YENİBOSNA
Ortaköy.
Bağdat caddesi. Caddebostan-Erenköy-Suadiye.
İstanbul un en güzel semti And.yakası Beykoz dur avr.yakası sarıyer
güzellik göreceli bir kavramdır.. ama manevi bakımdan eyüp ,tarihi bakımdan eminönü...
1. Moda 2. Nişantaşı
anketi açan anadolu yakısından belli avrupa yakasından semt yok düzgün
modifiye şahinlerinsan bu kadarmı kendini rezil eder ya hadi Slr vardır o zmn çık
Beykoz nerde ayrıca yazılan yerlerin hepside ilçe ne semti