Şimdi Ara

İstanbulun kenar mahallesi denebilecek semtler nereler ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan-37

zümrütevler, kaynarca?

zümrütevler kötü mü?

son yıllarda gelişmeye başladı lüks evler binalar siteler falan yapıyolar ama, aşağı tarafı yukarı tarafları çok güzel nish adalar, narcity falan o bölgeyi söylemiyorum asıl zümrütevler pek yaşanacak biyer değil. keko, malum insanlardan çok fazla var. oturup çay içilecek doğru dürüst kafe vs. yok
  • quote:

quote:

quote:

zümrütevler, kaynarca?

zümrütevler kötü mü?

son yıllarda gelişmeye başladı lüks evler binalar siteler falan yapıyolar ama, aşağı tarafı yukarı tarafları çok güzel nish adalar, narcity falan o bölgeyi söylemiyorum asıl zümrütevler pek yaşanacak biyer değil. keko, malum insanlardan çok fazla var. oturup çay içilecek doğru dürüst kafe vs. yok

ve çamlıkta çeltiğin 2 yan sokağındayım 2 hafta kaldı gerçi . henüz bir pislik görmedim. insan bile görmedim sokakta

• Ümraniye.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

zümrütevler, kaynarca?

zümrütevler kötü mü?

ve çamlıkta çeltiğin 2 yan sokağındayım 2 hafta kaldı gerçi . henüz bir pislik görmedim. insan bile görmedim sokakta

bende yakınım oraya 5 10 dakka sürüyo çamlık. ne kadardır yaşıyosunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zümrütevler, kaynarca?

zümrütevler kötü mü?

bende yakınım oraya 5 10 dakka sürüyo çamlık. ne kadardır yaşıyosunuz

abimle yeni taşındık. üniversite için. 2 haftadır kalıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Kadikoy de istanbula yakisacak guzellikte degil. Bunu birinci sebebi nufustur zaten. Maltepe diye bildigin maltepeye gittim hulsuyuna da gitmisligim var oralar zaten berbat yerler

Maltepe merkezin neyini beğenemediniz neresi size kenar mahalle gibi geldi? Bir bana mı huzurlu geliyor anlamadım. Ben sahil tarafında oturuyorum. Sahilimiz, sokaklarımız temiz, çevre düzenlememiz yerinde, evlerimizin geneli site şekline dönmüş vaziyette. İnsanları da genel anlamda kaliteli. İyi eğitim veren lise ve ortaokullara, nispeten iyi üniversiteye sahip. Her türlü ulaşım imkanı var. Sahilimiz yeniden yapılıp standart üstü sosyal alanlar sağladı. Cafelerin kalitelileri açılmış vaziyette adam gibi hizmet alabiliyorsunuz. Garip yani ne bekliyorsunuz anlamadım. Daha çok problemimiz var ama başka yerlere kıyaslayınca çok çok iyi durumda.

• ghostomer G kullanıcısına yanıt
    Her yerin sahili iyidir, sahilden uzaklaştıkça kalite düşer. Maltepe'de öyle yukarılar köprü ve huzurevi tarafları çok mu güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Her yerin sahili iyidir, sahilden uzaklaştıkça kalite düşer. Maltepe'de öyle yukarılar köprü ve huzurevi tarafları çok mu güzel

Yok oralar kötü durumda
    Ben merkezi için konuşmuştum
  • ghostomer G kullanıcısına yanıt
    Merkezi süperdir, çocukluğum sahildeki migrosta geçmiştir benim :D

• Arapca ogrenmek istiyorsan Fatih e gelmelisin.Tabelalar falan hep arapca ve sokakta Türkçeden cok arapca duyuyorsun.Hatta Turkce konusan biri gordun mu sarilasin geliyor.

• Yav kafama bir şey takıldı, bu esenler gençliği yüzyıl da dahil olmak üzere hep üstü açık poz veriyorlar arabayla değil ha yanlış anlamayın tişört atlet olmadan bunu nedeni ne olabilir?

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Benim bir arkadaş sorulardan 2 puanlik bir soru fazla yaptı tum notlari 99.5 üstü özel okul benden 4 puan önde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

Yav kafama bir şey takıldı, bu esenler gençliği yüzyıl da dahil olmak üzere hep üstü açık poz veriyorlar arabayla değil ha yanlış anlamayın tişört atlet olmadan bunu nedeni ne olabilir?

Ferrarin olsa ustunu orter misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

Esenler yüzyıl, bağcılar ölümüne kapışır

Esenler yüzyıl değil bağcılar a verdiler

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    40 yıllık esenler liyim öyle bir şey yok.

• avcılar - bağcılar - gop
  • bağcılar

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

bağcılar

Escape from bagcilar / Imdb : 9.7 str

• quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

kötüler: bağcılar, esenyurt, esenler, aksaray, laleli, çatalca.

iyiler: kadıköy, beşiktaş, ortaköy, sarıyer.

Kadikoy besiktas ortakoyde besiktasin icinde zaten

• Konuda bahsedilen kaliteli semtler zaten hep zenginlerin,dizi&sinema oyuncularının,hazır para tüketip,ferrari-lamborghini-bmw'ye binen insanların oturduğu,keyif sürdüğü yerler. Böyle bir ortamda bizlere kalan İstanbul'un kenar mahalleleri&semtleri olmuş.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.