lvl 16 SOSUN bow larda baya pahalı en az 30 dan baslıyo 100 e kadar gidiyor adamlar acık arttırma ile satıyor :)
AYNI ALETİN SOS OLANI TROYDA 60 M CİVARI 16 SOSUN BOW A 30 - 100 M ARASI DİYEN ARKADAŞA DİYORUM SADECE JANGAN IN ANAHTARINIDA YANINDA HEDİYE VERSELER ETMEZ O KADAR 24 SOM BOW 3 4 M MAX
ark k sanda fiyati gulmene gerek yok
spearda blocking ratio ne ise yarar bilen wawr mi?
Lvl 16 SoSUN Bow fiyatı 40-50M gibi bir şey olmalı.
ohaaaaa ne diim o kadar verilişrmi yaw bi silaha paranın kıymetini bilmiyolar
sosunmus ben sos sandim lvl 1 sosun bulsam kullanirim valla havasi olur
quote:
Orjinalden alıntı: Gormo
sizin server hangisi jupiter falan mı
oneaaaa lan onunla nuke atsan kuşkusuz 60 lvl 5 kişi yatırır
Dostum o galiba glavie. Glavie yi genelde str ler kullanır
hacı bu glavieyi 60m ye mi almış yaw ben bunun sosunu koymuştum foruma bi bakın
quote:
Orjinalden alıntı: Gormo
BEn satıyom hadi bakalım gelin alın aegedeyim nick:cohanna
SoSUN Bow fiyatını yüksek bulanlara şöyle söyleyeyim. Bu silahla bandit archerları (skill ile vakit kaybetmeden) tek atışta temizleyebilirsiniz. Bir de golden ticket varsa sp farm fazla bir zaman almayacaktır.
final onu parayla almadı kendi bastı bi ara 2 cirite düşürü şimdi son durumu ne o glavie nin bilmiyorum
greece de de var böle bi silah 64 +7 veya +8 tam bilmiyorum AZUMI diye birinde insanın içi gidio görünce
SOS +5 DEĞERİNDE AMA BU SOS TAN DAHA DEĞERLİ +7
kardeş silah hoş güzelde.sen venicede oynayan bi arkadaşsın.ve hırsız olarak rakılıyosunuz 3 arkadaş. bende venicede oyunuyorum.ve nickim wert_46 bana bi tüzak yaptıız beceremediniz.şimdi burda görünce şaşırdım.inş. bida ne bana nede bi türke bu tür tüzaklar yapayın.AYIP
64+7 :) de crit düsük birde bunun sos'Unu dsununun.. ama en en iyi silah 64 SOS BOW crit 10 ve str ye de veriyorsa bence oyunun en pahalı silahidir diye dusunuyorumm