Şimdi Ara

İŞTE 60 MİLYONLUK SİLAH!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba ben yeni üye oldm we sadece silkroad online için... bu gosterdiğin silah bizim server yani aege'de de war ben kendi gozlermle gordm ama ss çekemedm adam stallda 1 gold a koymuştu we herkes stall a bakıyodu yanlışlkla açar da hemen alrm die ümitlenmştm ama olmadı:D:D
  • baba eğer bir türke tuzak kurduysak kusura bakma sen benim adımı görüyon kral yazıyo koskoca nickimde ben türküm desen üstüne bide seni korur gideceğin yere bırakırım. soruyorum :

-türkmüsün looo
    -ula sölesene türkmüsün
    -sen bilin türk deilsen benden günah gitti.

bunları söylüyorum cevap gelmiyor dalıyorum. senin adında da türklükle alakalı bişe yokki soralım türkmüsün diyelim.
  • Baba ben alttan yazı yazmaya fırsat bulamadan senin tihif lerle uraşıyodum.o 3 kişi bide sizle dalga geçtik.iii_124 belki hatırlarsın.hatta tak peçeyi kaspışalım felan dediniz.yani türk olduğumuzu biliyodunuz.ama yinede saol cvp yazdığın için.

• quote:

Orjinalden alıntı: oknayay

baba eğer bir türke tuzak kurduysak kusura bakma sen benim adımı görüyon kral yazıyo koskoca nickimde ben türküm desen üstüne bide seni korur gideceğin yere bırakırım. soruyorum :

-türkmüsün looo
    -ula sölesene türkmüsün
    -sen bilin türk deilsen benden günah gitti.

bunları söylüyorum cevap gelmiyor dalıyorum. senin adında da türklükle alakalı bişe yokki soralım türkmüsün diyelim.

bizim serverda bi tane yabancı vardı thiefti a.s ve de slm ı öğrenmiş slm diyince a.s dedi türk sandım uğraşmadım fln bu adam türkün önüne kervan koyduydu bağırdım sen bi de türksün nabıon fln diye nicki Wolf sonra what mat dedi anarchy geldi dedim bunu kes türke dalıo dedim o da kesti yanımızda da mua vardı 66 lvl onla yapıoduk thiefliği walla pek hunter görünmedi beyaw

• BEYELR SET HAKKINDA YORUM BEKLİOM LÜTFEN BAKINIZ. SÜPER SET DİOM.

• YAW GERCEKTEN SS LER GÜSEL HELE ŞU SOS +7 LE ATILAN NUKE HOTANI BİLE YIKAR BEE....
  • Valla hakiketen güzel silahmış.60MİLYONUM OLSA VE GLVİECİ OLSAM KACIRMAZDIM
  • oknayay ben lvl 28 im hp 2640 larda bişe sen o canla nası dayanıon.bu arada arkadaşlar ben forumunuza yeni katıldım herkese merhaba
  • quote:

oknayay ben lvl 28 im hp 2640 larda bişe sen o canla nası dayanıon .bu arada arkadaşlar ben forumunuza yeni katıldım herkese merhaba
    Oknayayın charı İnt olduğu için canı az ama az olduğu kadar atağıda çoktur
  •  İŞTE 60 MİLYONLUK SİLAH!!!!!!!

yorum sizin.
  • Silahlar güzel valla Allah sahibine bağı$lasın.

Bu arada fangorn w3 oynuyormusun ^^
  • Benim anlamadıgım konu.Bu silahın fiyatı ya da guzelligi degil.Benm anlamadıgım bu silahın +7 ye nasıl basıldıgı?Hadi tamam +3 eyvallah ama +7 ye YAVAS!!! demek istiyorum.nasıl yapılır bu bilen var mı?
  • Athens'in yıkılmaz adamının elindeki silah.

İŞTE 60 MİLYONLUK SİLAH!!!!!!!
  • Orjinalden alıntı: oknayay

VE BUDA HAYATINIZDA GÖREBİLECEĞİNİZ EN GÜZEL SİLAHLARDAN Bİ TANESİ:

SOS +7 SWORD ( 64 LWL )

http://img88.imageshack.us/my.php?image=sro2006072108303319ba8.jpg

http://img116.imageshack.us/my.php?image=sro2006072108303408jt9.jpg

USTA BE SENDE DE STALL A BAKMA MANYAKLIĞI VAR GALİBA

• quote:

Orjinalden alıntı: sathonys

quote:

Orjinalden alıntı: JoyOfSatan

lvl 16 SOSUN bow larda baya pahalı en az 30 dan baslıyo 100 e kadar gidiyor adamlar acık arttırma ile satıyor :)

• Bende de 10 crit 64 +7 Glavie var, akşam eve gidince oyunda ss alıp koyarım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.