o shell +7 set.o iron bow +7.o elf ring.o kekuri +1.o dex 9 lar. o priest pendant hepsi gittii.sizinde başınıza gelmesini istemiosanız koxp kullanmaın. premiumu olanlar ( ben dahil) hiç birzaman güvenmein.her an banlanabilrsiniz
Tavsiyen diğer koxperlara ibret olsun,bir ticket at belki alırsın charını ama bi daha bulaşma koxp belasına
quote:
Orjinalden alıntı: mcking
Tavsiyen diğer koxperlara ibret olsun,bir ticket at belki alırsın charını ama bi daha bulaşma koxp belasına
Yada mutfağa gidip buzdolabından bi bardak soğuk su alıp onu da içebilir
quote:
Orjinalden alıntı: takopako
quote:
Orjinalden alıntı: mcking
Yada mutfağa gidip buzdolabından bi bardak soğuk su alıp onu da içebilir
o shell +7 set.o iron bow +7.o elf ring.o kekuri +1.o dex 9 lar. o priest pendant hepsi gittii.sizinde başınıza gelmesini istemiosanız koxp kullanmaın. premiumu olanlar ( ben dahil) hiç birzaman güvenmein.her an banlanabilrsiniz
kaçıncı topik?
ya abi anlamadım ben ilk resim bölümüne koymuştum sonra buraya gelmiş valla çok özür dilerim yaw ama ii olmuş herkes görsünde dersini alsın