hakketen biraz abarti kacar nos olayi ben su chip olayina asilayim :) bu proshop nerde oluyor ?
Adres : Şaşmaz Sanayi Sitesi 8. Cadde 42. Sokak No : 8 ANKARA Telefon : (0312) 278 53 41 (pbx)
sansa bak yaw ankaradayim ben yaza kadar yaparim ben bu arabayi cillop gibi arabayi zaten aralikta getiriyorum ankaraya
sadece chip kullanarak 136 hp lik araba 180 hp olmasss!!!
birde sakın turbo veya basıncıyla oynama, benden sölemesi....
birde bu arabaya ne yaparsan yap diesel sesi çıkacaktır, özellikle chipten sonra daha garip bi ses veriyo araba....
nos konusuna karışmam ama sadece chip taktır arabaya başka bir şeyine dokunma, birde eksoz ucu
quote:
Orjinalden alıntı: hektorSTK
sadece chip kullanarak 136 hp lik araba 180 hp olmasss!!!
birde sakın turbo veya basıncıyla oynama, benden sölemesi....
birde bu arabaya ne yaparsan yap diesel sesi çıkacaktır, özellikle chipten sonra daha garip bi ses veriyo araba....
nos konusuna karışmam ama sadece chip taktır arabaya başka bir şeyine dokunma, birde eksoz ucu
diesel sesinde hayraniyim gardasim kulagima mukemmel geliyor bakacaz ne yapip edip 180 hp cikartacaz bu aleti olmassa senin dedigin gibi chip ve egzos ucu takariz 160 hp falan yapariz
yine sölüyorum turboyu kurcalama
quote:
Orjinalden alıntı: hektorSTK
yine sölüyorum turboyu kurcalama
yaw tabi beni kurcala diyor resmen beni turbo kasiniyor walla delirtiyor beni
KURCALA SONUNA KADAR HATTA T4 TURBO TAKTIR DERECELİ EGZANTİRİK CİP AÇIK FİLTRE KOPLE EGZOS BLUEPRİNT YUKSEK BAINÇLI MAZOT POMPASI BUNLARIN SONUNDA SANIRIM 270 BG Yİ BULUR AMA İYİ USTA LAZİM
AMMA GAZA GETİRDİN BENİ HA
sen bu arabayla karşına çıkan ilk tümsekten U dönüşü yaparsın
of of offfff walla ne diyim kardeş çok deli olmuş neyse hayırlı olsuna geliriz 2 tur attırırsın bize
abi sen beni dinle - powersystems harici hiçbirşey yaptırma - araç otomatik vites zaten - NOS olsa bile o torku kaldırması imkansız tork konvertörünün..
powersystems ile 136dan rahatlıkla 155 civarına çıkar güç - +50 NMye yakın da tork cabası...
quote:
Orjinalden alıntı: m.C.k
abi sen beni dinle - powersystems harici hiçbirşey yaptırma - araç otomatik vites zaten - NOS olsa bile o torku kaldırması imkansız tork konvertörünün..
powersystems ile 136dan rahatlıkla 155 civarına çıkar güç - +50 NMye yakın da tork cabası...
insallah kardesim yapacagiz iste biseyler zaten o tork ve beygire cikarsa dusunemiyorum bu makineyi
aynı arabanın benzinlisini aldım, ama motorla oynamayı düşünemiyorum bile, çünkü çok benzin yiyor zaten. Sadece kanatla yetineceğiz artık
ilk kasiste tamponu alır eline oynarsın artık
niye 180hp arkadas? sen kafana ve mantıgına göre modla aracı kac hp kazandıysan kardır
güzel olmuş
Çok kötü olmuş gerçekçi diil ayrıca yap gel koy ondan sonra konuş sen bişi yapamazsın traş
abi bu NOSlar motorun ömrünü yiyormuş. sonra arabanın hem motorunu yersin hem de satmaya çalışırsan öldü fiyatına gider.
quote:
Orjinalden alıntı: ImHOTeP
quote:
Orjinalden alıntı: andydark
Bence yapmak istedigin şeyleri yapıcagın araba bu değil. Ön ızgara ok. Jantlar ok. Ama kaput olmamış. O renk alırsan karbon fiber kaput olabilir belki ama boyalı olmamıs. Bide 180 hp ye nasıl cıkartmayı dusunuyorsun. Yeni versiyon arabaların motorları ile oynamak çok zor hata veriyor kabul etmıyor. Bi golf V Fsi a hafa filtresi takmayı denesene bak sana ne dıcekler. Surayı atmamız lazım bunu ıptal etmemız lazım vs. vs. Chip takarım vs. gibi düşüncelerin varsa gerçekleştirmeye çalıştıgın zaman vazgeçiceksin ... Golf V 206 106 lara takıldıgı gıbı kolay takılmıyo malesef ...
Tabi hangi motoru seçicegine baglı HDI 110 136 hp lıklerı seçersen hayal 180 hp senin için .. 2,0 137 yı secersen yıne olmaz 2,2 160 hp yı secersen belkı 180 e ulaşabilirsin ... Chip çok bişi etkilemez kesinlikle bu tip bi araçta ...
Ama bi seçenek var NOS !
belki kaputa dokunmam orjinal kalir
benim arabam hdi 2.0 136 hp ya deneyecez 180 hpyi olmassa nos takariz