Şimdi Ara

İŞTE ARES' İN DİĞER SERVER LERDAN FARKI... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: volblut

quote:

Orjinalden alıntı: Dogan_Hawk

Biz Diezde daha hızlı kesiyoz

+1... ares fln hikaye 4ever dies

Hyr hyr aresin farkı ortada ama 4EVER BERAMUS
  • quote:

Orjinalden alıntı: GhosTMasteR

quote:

Orjinalden alıntı: volblut

quote:

+1... ares fln hikaye 4ever dies

Serwerlar Arası Sawaşta Kim Na - MaLup Ares... O Zaman Uzatmaya gerek yok...

olsun 4ever diez

• 4Ever Cyhper
  • xantos bi kerede podst kasma
    quote:

Orjinalden alıntı: XanTos

quote:

Kim Nederse Desin Ares BirBaşkadır... Her yönüylede belli oluyor zaten...

+1907
  • o skill vurularak kesilio.akıllını biri cıkmıs skill vurmayın demiş kesemessin tabi 2 saat!!!olimpiada 15. cursed goblini kestim bu saate kadar.birinde kutu bana geldi nasıl olduysa.içinden 18k coins cıktı
  • zero dan krala herkes kesmek için gelmişti

aresin tadı bi başka
    Style99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC_99 -- 24 Kasım 2006; 6:34:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xhellfirex

o skill vurularak kesilio.akıllını biri cıkmıs skill vurmayın demiş kesemessin tabi 2 saat!!!olimpiada 15. cursed goblini kestim bu saate kadar.birinde kutu bana geldi nasıl olduysa.içinden 18k coins cıktı

+1
    skill vurcaksın ona. bilen de bilmeyen de no skill lafı duymuş onu söyleyip duruyor. vurduğun damage maviyle yazmadığı sürece onun canını falan doldurmuş olmazsın
  • valla dun areste sabaha kadar 100 tane kestik event boss undan, istedikleri kadar nova atsınlar en fazla 15-20 sn belki o kadarda surmuyor yerde ve 3 serverıda dolasıyoruz topluca dun sabaha kadar tam olarak %70 ex aldım bi kac gun daha surerse lvl65+ adamımda 2 lvl alacagım gibi gozukuyor herzaman 4ever ARES...
  • quote:

Doru diez de biz çoooooook hızlı kesioz
  • dies güzel serverdır xgenon bremus manes edana ve hepsi herkes bu serverlarda oynayabilir ama herkes bilirki ares firts class tır gerçekten işi bilenler ve ustaların mekanı
  • ha bide bütün serverlarda o boosss u zrle kesiolar biz skille gücümüzü siz düşünün heal yetmio :P canavara
  • Ares'in farkı oyuncu kalitesi değil, ilk server oluşudur. Zaten ares'in oyuncu sayısı üstünlüğünü tartışmak yersiz olur.
  • Çok haklısın
    quote:

Kim Nederse Desin Ares BirBaşkadır... Her yönüylede belli oluyor zaten...
  • her server ın tadı başka
  • resimde alkoc uda görüyorum burdan selam ona kral olmuştur inş
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEXONİA_

yaw o neki insanları görseydiniz siz herkes ordaydı 000000 beterr hepsi ordaydı20snde kestiler

0000000 ve beterr orc oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

quote:

o skill vurularak kesilio.akıllını biri cıkmıs skill vurmayın demiş kesemessin tabi 2 saat!!!olimpiada 15. cursed goblini kestim bu saate kadar.birinde kutu bana geldi nasıl olduysa.içinden 18k coins cıktı

+1
    skill vurcaksın ona. bilen de bilmeyen de no skill lafı duymuş onu söyleyip duruyor. vurduğun damage maviyle yazmadığı sürece onun canını falan doldurmuş olmazsın

hiç ingilizcen warmı sizin gibiler için açıklama yazıyo
  • quote:

la bi get o zaman neden biz tam canınıı indirioz bi priest gelio masterı çaka çaka yarı cana getirio tekrar sonra mage ler nova yağmuruna başlıo can fullenio?
  • r ile kesilcek ya o
  • quote:

Orjinalden alıntı: trojka

quote:

Orjinalden alıntı: DEXONİA_

yaw o neki insanları görseydiniz siz herkes ordaydı 000000 beterr hepsi ordaydı20snde kestiler

0000000 ve beterr orc oldu

evet yalan yanlış şeyler yazmayın şuraya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.