vallahi skillde denedim damage olarak işledi canını doldurmadı sizde nasıl canı doluyosa (elimde lantern vardı)
quote:
Orjinalden alıntı: Dogan_Hawk
Biz Diezde daha hızlı kesiyoz
bence 4ever dies aresdende bir başka benim gözdem herzaman dies... elmoradlarında son kalesi
Bu skill vurularak kesilecek diyen arkadaşlar nasıl oluyorda kesiyorlar anlamıyorum biz dün 50-75 kişi sadece iki kişi yüzünden (biri mage biri archery) yüzünden kesemedik. Ya siz yanlış biliyorsunuz ya da bizim gözlerimiz yanlış görüyor.
ARESİ BOŞVER BERAMUSA BAK BUNLARI KESMEKTEN %10 ALDIK 2 SAATTE
4€V€R ߀RAMUS
quote:
Orjinalden alıntı: volblut
quote:
+1... ares fln hikaye 4ever dies
alayına isyan ölümüne eses
quote:
Orjinalden alıntı: deuchejunge
vallahi skillde denedim damage olarak işledi canını doldurmadı sizde nasıl canı doluyosa (elimde lantern vardı)
yaa damage işlioda canı çolaıo işte
quote:
Orjinalden alıntı: trojka
quote:
Orjinalden alıntı: AcHeRoN
quote:
Orjinalden alıntı: xhellfirex
o skill vurularak kesilio.akıllını biri cıkmıs skill vurmayın demiş kesemessin tabi 2 saat!!!olimpiada 15. cursed goblini kestim bu saate kadar.birinde kutu bana geldi nasıl olduysa.içinden 18k coins cıktı
+1 skill vurcaksın ona. bilen de bilmeyen de no skill lafı duymuş onu söyleyip duruyor. vurduğun damage maviyle yazmadığı sürece onun canını falan doldurmuş olmazsın
hiç ingilizcen warmı sizin gibiler için açıklama yazıyo
ben skill vurdugum zaman 1k damage veriorum.senin bunu gorecek anlayacak zekan varmı?recovered ve damage sozlukten bak bakalım anlamı neymiş.senin dedigin gibi olsa recovered yazardı.bende senin için bi acıklama yazdım simdi oldumu?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: trojka
quote:
Orjinalden alıntı: AcHeRoN
quote:
o skill vurularak kesilio.akıllını biri cıkmıs skill vurmayın demiş kesemessin tabi 2 saat!!!olimpiada 15. cursed goblini kestim bu saate kadar.birinde kutu bana geldi nasıl olduysa.içinden 18k coins cıktı
+1 skill vurcaksın ona. bilen de bilmeyen de no skill lafı duymuş onu söyleyip duruyor. vurduğun damage maviyle yazmadığı sürece onun canını falan doldurmuş olmazsın
hiç ingilizcen warmı sizin gibiler için açıklama yazıyo
ben skill vurdugum zaman 1k damage veriorum.senin bunu gorecek anlayacak zekan varmı?recovered ve damage sozlukten bak bakalım anlamı neymiş.senin dedigin gibi olsa recovered yazardı.bende senin için bi acıklama yazdım simdi oldumu?
Bu arkadaşlar skill vurunca canı doluyor demek istiyor sen en baştan yanlış anlamışsın İngilizcen var mı demekle de Gmlerim dediğini okumuyomusun demek istemiş sen bunu da yanlış anlamışsın kim bilir daha neleri yanlış anlıyosundur...
Bu konuda b2yi geçebilcek server varmı dün gece 15sn bilem sürmedi
yoooooo alakası yok ben x de oynuorum ınsanlarda sabah 10-15 sn yemızı aldı kesmek ama her serverda olan arkadaslarımız skıl vurarak 5 dk urasmamızı bıle saglıyor ornegınaz once asga da kesmeye calıstıgımız gıbı bunlar her serverda var sadece sayısı sabah aksam fark edıo
quote:
Orjinalden alıntı: volblut
quote:
+1... ares fln hikaye 4ever dies
Aynen Hele Diezin humanları
quote:
Orjinalden alıntı: xxplayerxx
quote:
bence 4ever dies aresdende bir başka benim gözdem herzaman dies... elmoradlarında son kalesi
benimde edana da fazla zamanımı almadı e2 de 2 saat asıldım durdum zr ile ama kesemedik ondan bıraktık bizde 7 saat oldu nerdese hala druo ya napcem ben
ares tabiki daha ii . kalıplı adamlar orada . ares ilk, olimpia ise 6. server . farkları anla artık
alkoc da orada dikkatli bakin gorebilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: çağlayan7
alkoc da orada dikkatli bakin gorebilirsiniz
Evet ...Sağda cakkıdıcakkıdıGAFUUUR
eee orası ARES BEN EDANADA OYUNUOM AMA EDANDA ÇOOK İİ Bİ SERVER BENCE
ares eskilerden oldugu için herkez skill vurmaması gerektiğini biliyor
onlarla çook alakası yokk bence bi zahmet olsun zaten farkı aresinde bugün pathosda belki aresdekinden daha hılzı kesiler en fazla 1dk diyorum daha fazla olması imkansız çünkü ben merchanta +7fpyi koydum ok a tıkladım z ye bir bastımmm........................................