Bildirim
İşTe BeNiM ChaRıM LeVeL 80 TiBeT :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
o.O çok güzel tebrik ederim ya...uff süper.. -
Teşekkürler.
Bide Charın İtemleri Sword Shield +5 Tir Blue.. Diğer İtemleride +3-+4 Full Blue..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeFFeRi -- 23 Ağustos 2007; 22:33:57 > -
Bi Yorum Yapamadınız Gitti Canınız Sağolsun.. -
cold u benim için 70 yap eheueheu sunlu halin daha guzeldi ya bu arada gerganayı goruyon mu hiç? -
cok guzel olmus yorum yazmayanları bosver konu sacma sapan olmadıgı ıcın yazmamıslardır
-
gardaş char süpper ya güle güle kullan videoda güzel olmış -
Teşekkürler Yeniden..Herkese...
@_AvRiL_
Gözükmüyor Bu Aralar. -
kesin oyunu bıraktı o ya All_Star die guildimiz vardı ah ah zatoichi desislava lar peh o zamanlar bot kullanana kotu gozle bakardık simdi kullanmayana utanc abidesi gozuyle bakıyoruz nese ^^ konu dagılmasın char guzel videoyu begendim^^ -
Teşekkürler Ama Kimseye All_StaR Guildini Tavsiye Etmiyorum Hepsi Hırsız Milletin Charını Çalıyorlar !
Benim Sunların Hepsini JiggiJackson Ve Abisi BmwDriver330 Aldı !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeFFeRi -- 23 Ağustos 2007; 23:14:49 > -
onlar o guildde mi?
eger o guilddeyse cafere(gergana) ya ulasmak lazım nasıl verdi onlara yaw -
Evt Hepsi O Guildte !
Hemde Master BmwDriver330 !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeFFeRi -- 23 Ağustos 2007; 23:18:14 > -
Kardeşim iyi char hoş güzelde ismin gerçekten çok kötü -
SaLLa Onu.
"Haticeye Değil Neticeye Bak" Derler Bende "Nicke Değil Chara Bak" Diyorum. -
bencede haklısın char mesur olduktan sonra ısmı kımse takmaz -
çar güslede skilleride koysaydın bakardık.ama sağlam çara benziyor.yinede paylaştığın için sağol.emeğe saygı -
cok süper char -
videoda süper, charda süper özellikle de videodaki şiir video yu daa da güzelleştirmiş -
güzelmiş charın -
Tebrikler !
Benzer içerikler
- silkroad baronet görevi
- mbot indir
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- tiktok pk nedir
- teamspeak sesli konuşma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X