benim alana giriyorsun dostum Gerçi sen Elektro Buggy'cisin ben Power'cıyım. Power çalıştın mı hiç? (Buggy güzel)
power bilmem ama elektro da tanımam kimseyi grupum avrupa birincisi oldu
Elektordan pek anlamam ama benim görüşüm; biraz daha hızlandırabilirsin
,up biraz daha yorum yokmu ?
Pek alışık olmadıgımız bi dans türü :)
ben hiç anlamam ama arkada daha güzel bir fon olsaydı seyretmek daha zevkli olabilirdi. birde arkadaş söylemiş zaten ağır çekimde dansediyorsun sanki
demek kral sensin enteresan istanbul gecelerinde hiç öyle duyulmuyor ama bu dansın yapıldığı en ünlü ve sağlam mekanlardada oynarken yanına gittiğin herkes uzaklaşıyor ortamda gözler seni izliyor ve sende bunları aldırmadan oynamana devam ediyorsan kral olabilirsin dene bi bi gayrettepe discorium'a git bi taksim riddim'e git bi taksim vanilla'ya git sorti'ye git bi adını sanını duyurabilirsen belki kral adayı olursun. Öncelikle senden çok daha iyi olanların olduğunu düşünmeye başlarsan birde ritme uymaya çalışırsan bişeyler yaparsın kitlerin zayıf vuruşu saniyeye dök bunun için pharell izle biraz neyse sen bunları bi yap belki bigün sağlam biyerlerde denk geliriz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme